Αυξάνονται οι «μνηστήρες» για τον Ντουράντ
Όσο περνά ο καιρός και οι Νετς δεν ικανοποιούνται από τις προσφορές για τον Κέβιν Ντουράντ, τόσο οι «μνηστήρες» αυξάνονται.
Ο Κέβιν Ντουράντ αποφάσισε να… ταράξει τα νερά του ΝΒΑ πριν λίγες εβδομάδες, ζητώντας από τους Μπρούκλιν Νετς να τον ανταλλάξουν σε κάποια άλλη ομάδα.
Μάλιστα, ο έμπειρος φόργουορντ είχε αναφέρει στους ανθρώπους των Νεοϋορκέζων πως οι ιδανικοί προορισμοί για εκείνον είναι οι Μαϊάμι Χιτ και οι Φοίνιξ Σανς, ενώ το τελευταίο διάστημα είχαν μπει γερά στο κόλπο και οι Τορόντο Ράπτορς.
Ωστόσο, οι μέρες περνούν και οι Νετς δεν έχουν βρει κάτι που να τους ικανοποιεί για αφήσουν τον παίκτη. Έτσι η στασιμότητα αυτή αναμένεται να προσελκύσει κι άλλους «μνηστήρες» για τον «Slim Reaper», όμως τα ανταλλάγματα που θα τους προσφερθούν είναι πάρα πολύ πιθανό να μην είναι αυτά που περιμένουν.
Πλέον αναμένουμε τις εξελίξεις στη υπόθεση του Ντουράντ, σε μια κίνηση που όπως και να έχει θα αλλάξει άρδην τις ισορροπίες στον χάρτη του ΝΒΑ, σε όποια ομάδα κι αν καταλήξει ο χαρισματικός σκόρερ.
- Τέμπη: Τρία χρόνια από την τραγωδία – Το κάλεσμα για μαζικές συγκεντρώσεις
- Ο Τραμπ απειλεί να μπλοκάρει το άνοιγμα γέφυρας που συνδέει ΗΠΑ-Καναδά – Ζητά μερίδιο από τα έσοδα
- Τόνι Κρόος: «Χωρίς τον Ρονάλντο, κανείς δεν θα έβλεπε το πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας»
- Χάρις Αλεξίου: Αν ζούσες συνέχεια με τον έρωτα θα ήσουν ένας παλαβός, πρέπει να πάμε παρακάτω, να αγαπήσουμε και αλλιώς
- Ποιος φοβάται τον Ευάγγελο Βενιζέλο; – Γιατί τον στοχοποιεί το Μαξίμου
- Προφυλακίστηκε ο σμήναρχος που κατηγορείται για κατασκοπεία – Δηλώνει ανακουφισμένος με τη σύλληψή του




