Λεκλέρκ: «Χρειαζόμουν πολύ αυτή τη νίκη»
Ο Σαρλ Λεκλέρκ, μετά την επικράτησή του στο Grand Prix της Αυστρίας, στάθηκε στη σημασία που είχε για τον ίδιο η νίκη του.
Ο Σαρλ Λεκλέρκ ήταν ο μεγάλος νικητής του Grand Prix της Αυστρίας αφήνοντας πίσω του τον παγκόσμιο πρωταθλητή Μαξ Φερστάπεν.
Στις δηλώσεις του μίλησε για τα προβλήματα που αντιμετώπισε η Ferrari αλλά και για το πόσο σημαντική ήταν η νίκη που πήρε.
Διαβάστε επίσης: Οριστικό: Εκεί θα παίξει ο Ονιεκούρου (pic)
Αναλυτικά όσα είπε:
«Ήταν ένας πολύ καλός αγώνας. Είχαμε μία πολύ καλή μάχη με τον Μαξ στην αρχή, μετά είχα το πρόβλημα με το γκάζι, έμενε κολλημένο το πεντάλ στο 20-30% στα αργά κομμάτια. Καταλαβαίνεται πόσο μεγάλο πρόβλημα είναι, αλλά τα καταφέραμε και φτάσαμε στο τέλος.
Ήξερα πως το πρόβλημά μου δεν είχε να κάνει με την εγκατάλειψη του Σάινθ. Δεν ήταν θέμα κινητήρα, ήταν θέμα του πεντάλ. Χρειαζόμουν πολύ αυτή τη νίκη. Οι τελευταίοι πέντε αγώνες δεν ήταν εύκολοι για εμένα και την ομάδα. Χρειαζόμασταν τη νίκη για να δείξουμε πως έχουμε τον ρυθμό για να πιέσουμε και στη συνέχεια».
- Γροιλανδία: Η Ρωσία παρακολουθεί από μακριά – Και ίσως βλέπει την «ιδανική λύση» στον πόλεμο στην Ουκρανία
- Μεγάλη απόκρουση του Τζολάκη (vid)
- Πάρτι, crypto, πόζα και ματωμένα supercar ενώ το Ιράν φλέγεται – Oργή για τη χλιδή των γόνων της ιρανικής ελίτ
- Ιδανικό ξεκίνημα με γκολ για τον Ολυμπιακό – Άνοιξαν το σκορ οι «ερυθρόλευκοι με Κοστίνια (1-0, vid)
- Κακοκαιρία: Ήχησε το 112 σε Αρκαδία, Μεσσηνία, Κορινθία και Λακωνία – «Περιορίστε τις μετακινήσεις»
- «Εκρηκτική» η ατμόσφαιρα στο κατάμεστο Καραϊσκάκη – Το εντυπωσιακό κορεό των οπαδών του Ολυμπιακού (vid+pics)

