Βρετανία: Στην κούρσα για τη διαδοχή του Μπόρις Τζόνσον και ο Γκραντ Σαπς
Ο Γκραντ Σαπς είναι ο υπουργός Μεταφορών της Βρετανίας.
Ο υπουργός Μεταφορών της Βρετανίας Γκραντ Σαπς θα τεθεί υποψήφιος για να διαδεχθεί τον πρωθυπουργό Μπόρις Τζόνσον δήλωσε στην εφημερίδα Sunday Times, μπαίνοντας και αυτός στην κούρσα διαδοχής μαζί με πολλούς υποφηφίους.
Ο Γκραντ απέκλεισε το ενδεχόμενο διεξαγωγής εθνικών εκλογών, αλλά αν κερδίσει θα εκδώσει έναν έκτακτο προϋπολογισμό μέσα στις πρώτες 100 ημέρες για να μειώσει τους φόρους για τους πιο ευάλωτους και να παράσχει κρατική υποστήριξη σε εταιρείες με υψηλά επίπεδα κατανάλωσης ενέργειας, ανέφεραν οι Sunday Times σε άρθρο που δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα της εφημερίδας σήμερα.
- Διαβάστε επίσης: Ο Ρίσι Σουνάκ ανακοίνωσε ότι θα διεκδικήσει την ηγεσία των Συντηρητικών και την πρωθυπουργία
«Να μην κυνηγάμε το επόμενο πρωτοσέλιδο»
«(…) Πρέπει να είμαστε μια στρατηγική κυβέρνηση, νηφάλια στην ανάλυσή της και να μην κυνηγάμε το επόμενο πρωτοσέλιδο», ανέφερε ο Σαπς στην εφημερίδα.
Η Sunday Times ανέφερε ότι στόχος του Σαπς ήταν να αντιμετωπίσει την κρίση κόστους ζωής και να ανοικοδομήσει τη βρετανική οικονομία, ώστε να είναι η μεγαλύτερη στην Ευρώπη μέχρι το 2050.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Δήμος Πάρου: Διεύρυνση της μηνιαίας οικονομικής ενίσχυσης ύψους 100 ευρώ σε εργαζομένους του δημόσιου τομέα
- H κλιματική αλλαγή δεκαπλασίασε τη σφοδρότητα των καυσώνων στην Ευρώπη – Νέο μοντέλο αποκαλύπτει
- Οι διαιτητές του Ζάλγκιρις – Ολυμπιακός
- Χρήστος Λαμπράκης: Η διάρκεια και το έθος δεν νομιμοποιούν την ευτέλεια
- ΣτΕ: Αντισυνταγματικές οι μειώσεις αποδοχών των μόνιμων υπαλλήλων του υπουργείου Εξωτερικών
- Κάμπινγκ: Πρώτες φωτογραφίες από τα γυρίσματα της νέας κωμικής σειράς του MEGA







