
ΠΟΕΔΗΝ: Κόρη ασθενούς τα έκανε γυαλιά-καρφιά στο «Αλεξάνδρα» – Χτύπησε μαία με γλάστρα
Η κόρη της ασθενούς επισκέφθηκε τη γυναικολογική κλινική που νοσηλευόνταν η μητέρα της πριν μεταφερθεί στην ανάνηψη και τα έκανε γυαλιά καρφιά.
Από θαύμα δεν είχαμε σήμερα πρωί σοβαρό τραυματισμό συναδέλφων μαιών στο νοσοκομείο «ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ».
Συγκεκριμένα γυναίκα ασθενής της γυναικολογικής κλινικής μεταφέρθηκε στην ΑΝΑΝΗΨΗ για πιο αυξημένη παρακολούθηση.
Σύμφωνα με την ΠΟΕΔΗΝ, η κόρη της σήμερα πρωί επισκέφθηκε τη γυναικολογική κλινική που νοσηλευόνταν η μητέρα της πριν μεταφερθεί στην ανάνηψη και τα έκανε γυαλιά καρφιά.
Λέγοντας ότι είναι δημοσιογράφος απειλούσε το προσωπικό επικαλούμενη φίλους της πολιτικούς που γνωρίζει όπως έλεγε ονομαστικά.
Χτύπησε με γλάστρα στο κεφάλι μία συνάδελφος μαία. Έσπαγε ότι έβρισκε μπροστά της. Πέταγε αντικείμενα στο προσωπικό.
Η ΠΟΕΔΗΝ αναφέρει πως κλήθηκε η αστυνομία και την συνέλαβε, ενώ οι συνάδελφοι που υπέστησαν την επίθεση πήγαν στο αστυνομικό τμήμα του Συντάγματος και υπέβαλαν μήνυση.
- Θεσσαλονίκη: Σύλληψη 45χρονης – Άφησε μόνη στο σπίτι την 4χρονη κόρη της
- Φεστιβάλ Γαστρονομικών Εμπειριών στα Μεσόγεια
- Τα εισιτήρια που έχουν πάρει οι ομάδες για το Final-4 – Κόκκινο το ΟΑΚΑ
- ΗΠΑ: Υγειονομικοί έλεγχοι στα σύνορα λόγω Εμπολα
- Ζώα συντροφιάς: Πρόγραμμα εξειδικευμένης φροντίδας και διατροφής για επαγγελματίες και κηδεμόνες
- Ρωσία: Έπληξε λιμάνι στον Δούναβη – Η Ουκρανία εξαπέλυσε drones εναντίον της Μόσχας


