Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σοκαριστικό: Τρία θανατηφόρα τροχαία με θύματα νέους άνδρες κάτω των 30

Σοκαριστικό: Τρία θανατηφόρα τροχαία με θύματα νέους άνδρες κάτω των 30

Και τα τρία τροχαία σημειώθηκαν σχεδόν ταυτόχρονα - Δύο στην Αττική και ένα στην Πάτρα

Σοκαριστικός είναι ο αριθμός των θανατηφόρων τροχαίων που σημειώθηκαν σχεδόν ταυτόχρονα τα ξημερώματα της Παρασκευής με θύματα τρεις νέους άνδρες, γεγονός που επιβεβαιώνει την έρευνα που δημοσιεύθηκε πρόσφατα η οποία λέει ότι οι οδηγοί μέχρι 30 ετών είναι αυτοί που εμπλέκονται με μεγαλύτερη συχνότητα σε τροχαία ατυχήματα.

Το πρώτο τροχαίο σημειώθηκε νωρίς το πρωί σήμερα Παρασκευή στην κάθοδο της λεωφόρου Κηφισού. Το δεύτερο έγινε λίγη ώρα αργότερα επί της λεωφόρου Δεκελείας στη Νέα Φιλαδέλφεια και το τρίτο στην Πάτρα

Νεκρός 22χρονος που επέστρεφε από την εργασία του

Το τροχαίο έγινε, κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, στην κάθοδο της λεωφόρου Κηφισού στο ύψος της Νέας Φιλαδέλφειας. Ο οδηγός του αυτοκινήτου απεγκλωβίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του λίγο πριν από τις 5 το πρωί από την πυροσβεστική.

Οι εικόνες από το σημείο είναι συγκλονιστικές, καθώς το αυτοκίνητο φαίνεται ότι έγινε κομμάτια. Στο οδόστρωμα διακρίνονται και τα ίχνη του φρεναρίσματος του οχήματος.

Σύμφωνα με συγγενή του 22χρονου που μίλησε στον ΣΚΑΪ ο άτυχος νεαρός επέστρεφε από την εργασία του σε νυχτερινό κέντρο όταν συνέβη το δυστύχημα.

Νεκρός 25χρονος αναβάτης μηχανής στη Νέα Φιλαδέλφεια

Το δεύτερο τροχαίο δυστύχημα με έναν νεαρό άνδρα 25 ετών να χάνει τη ζωή του σημειώθηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής στους δρόμους της Αττικής.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 25χρονος ο οποίος ήταν αναβάτης μηχανής συγκρούστηκε με αυτοκίνητο επί της λεωφόρου Δεκελείας στη Νέα Φιλαδέλφεια με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του.

Τα αίτια του τροχαίου δυστυχήματος ερευνά η τροχαία.

25χρονος στην Πάτρα έπεσε πάνω σε μάντρα νεκροταφείου

Η τρίτη τραγωδία σημειώθηκε στην Πάτρα στις 6.30 το πρωί με θύμα έναν 25χρονο.

Το ΙΧ το οποίο οδηγούσε ο νεαρός, εξετράπη της πορείας του μετά τα φανάρια του Αγίου Βασιλείου στην παλαιά εθνική Πατρών – Κορίνθου στο ρεύμα προς Αίγιο, χτύπησε σε έναν στύλο που βρισκόταν στο αντίθετο ρεύμα και έπεσε πάνω στην μάντρα του νεκροταφείου της περιοχή.

Το αυτοκίνητο βρέθηκε πάνω στην μάντρα και αιωρείτο πάνω από τους τάφους, σύμφωνα με τις φωτογραφίες που ανάρτησε το flamis.gr. Ο θάνατος του 25χρονου οδηγού ήταν ακαριαίος. Πυροσβέστες τον απεγκλώβισαν και μεταφέρθηκε στο νεκροτομείο του νοσοκομείου Ρίου. Τις αιτίες του δυστυχήματος διερευνά η Τροχαία Πατρών.

Sports in

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 15:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός για τον 4ο τελικό της Α1 μπάσκετ γυναικών.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024