Ζήνα Κουτσελίνη: Αμακιγιάριστη στην τελευταία της εκπομπή
Δείτε εικόνες & βίντεο
Αυλαία σήμερα, 8 Ιουλίου και για την εκπομπή, «Αλήθειες με τη Ζήνα» και η Ζήνα Κουτσελίνη αποφάσισε να βγει στον αέρα της εκπομπής της στο Star αμακιγιάριστη.
«Επέλεξα να βάλω πολύ λίγη πούδρα κι ένα κραγιόν, για να φανεί η ομορφιά μου. Ετοιμάζομαι για το καλοκαίρι που πρέπει όλοι μας να ξεκουραστούμε. Η αλήθεια είναι ότι δεν πρόλαβα να βαφτώ , οπότε λέω θα βγω έτσι απλά» είπε.
«Σε αυτό το σημείο θέλω να σας πω το εξής, επειδή δύο παιδιά, πριν από εμένα, η Ελίνα και ο Γιώργος αποχαιρέτησαν αυτή τη χρονιά, θέλω να τους ευχηθώ μέσα από την καρδιά μου, το επόμενο τηλεοπτικό τους ταξίδι να είναι κι αυτό γεμάτο εμπειρίες σαν και το φετινό. Γιατί μπορεί να αποχαιρέτησαν τη φετινή σεζόν το Star, όμως τους αξίζουν τα καλύτερα, ο καθένας την προσωπική του διαδρομή και πιστεύω πως κάπου θα ξανασυναντηθούμε»!
Δείτε την σχεδόν άβαφη
- Γάζα: Ξεψύχησε μωρό σε πλημμυρισμένη σκηνή – Το Ισραήλ σκότωσε γυναίκα και τραυμάτισε άλλους στην Τζαμπάλια
- Η γεωγραφία της παγκόσμιας βίας – Μια θλιβερή αποτίμηση για το 2025
- Ο Χεζόνια είναι ο μεγάλος στόχος της Χάποελ Τελ Αβίβ για το καλοκαίρι
- Διάλεξαν «στρατόπεδο» οι παίκτες της Λίβερπουλ
- Η Αμάντα Σέιφριντ δεν πρόκειται να ζητήσει συγγνώμη επειδή αποκάλεσε τον Τσάρλι Κερκ «μισαλλόδοξο»
- Νίκος Ανδρουλάκης: Κάλεσμα στις δυνάμεις της δημοκρατικής αντιπολίτευσης για γενναία αναθεώρηση του άρθρου 86






