Ζήνα Κουτσελίνη: Αμακιγιάριστη στην τελευταία της εκπομπή
Δείτε εικόνες & βίντεο
Αυλαία σήμερα, 8 Ιουλίου και για την εκπομπή, «Αλήθειες με τη Ζήνα» και η Ζήνα Κουτσελίνη αποφάσισε να βγει στον αέρα της εκπομπής της στο Star αμακιγιάριστη.
«Επέλεξα να βάλω πολύ λίγη πούδρα κι ένα κραγιόν, για να φανεί η ομορφιά μου. Ετοιμάζομαι για το καλοκαίρι που πρέπει όλοι μας να ξεκουραστούμε. Η αλήθεια είναι ότι δεν πρόλαβα να βαφτώ , οπότε λέω θα βγω έτσι απλά» είπε.
«Σε αυτό το σημείο θέλω να σας πω το εξής, επειδή δύο παιδιά, πριν από εμένα, η Ελίνα και ο Γιώργος αποχαιρέτησαν αυτή τη χρονιά, θέλω να τους ευχηθώ μέσα από την καρδιά μου, το επόμενο τηλεοπτικό τους ταξίδι να είναι κι αυτό γεμάτο εμπειρίες σαν και το φετινό. Γιατί μπορεί να αποχαιρέτησαν τη φετινή σεζόν το Star, όμως τους αξίζουν τα καλύτερα, ο καθένας την προσωπική του διαδρομή και πιστεύω πως κάπου θα ξανασυναντηθούμε»!
Δείτε την σχεδόν άβαφη
- The Expla-in Project: Γιατί είναι σε συναγερμό η Κύπρος;
- Premier League: Κόκκινη κάρτα στο VAR για κόρνερ, προβληματισμός για την «αδιαφορία» των διαιτητών
- Ρούτε: Το ΝΑΤΟ δεν θα εμπλακεί στον πόλεμο στο Ιράν
- Ο Μακρόν αυξάνει το πυρηνικό οπλοστάσιο της Γαλλίας – Προσφέρεται να το μοιραστεί με τους Ευρωπαίους εταίρους
- Βραβεία Σεζάρ και θεωρίες περί σωσία: Τελικά πήγε ή όχι ο Τζιμ Κάρεϊ στην τελετή;
- Κολωνός: Έλαβε προθεσμία ο 38χρονος που κατηγορείται για το θάνατο της συντρόφου του






