Ζάκυνθος: Σε σοβαρή κατάσταση αλλοδαπός μετά από ξυλοδαρμό Βρετανών στον Λαγανά
Το περιστατικό έγινε περίπου στο ίδιο τμήμα του δρόμου του Λαγανά, όπου συνέβη και ο θανατηφόρος ξυλοδαρμός του Αμερικανού, Μπακαρί Χέντερσον, το 2017.
Στο νοσοκομείο Ζακύνθου σε σοβαρή κατάσταση, με τραύματα στο κεφάλι, μεταφέρθηκε στη 1 μετά τα μεσάνυχτα ένας άνδρας μαροκινής καταγωγής, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες της ΕΡΤ, τον οποίο ξυλοκόπησε άγρια ομάδα νεαρών Βρετανών στον Λαγανά.
Άνδρες της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ζακύνθου βρίσκονται ήδη στο σημείο και κάνουν έρευνες, ενώ έχουν πάρει και βιντεοληπτικό υλικό από τα καταστήματα γύρω από το σημείο του συμβάντος.
Το νέο αυτό περιστατικό έγινε περίπου στο ίδιο τμήμα του δρόμου του Λαγανά, όπου συνέβη και ο θανατηφόρος ξυλοδαρμός του Αμερικανού, Μπακαρί Χέντερσον, το 2017.
Οι δράστες αναζητούνται από την Αστυνομία.
- Ο Άρης έγινε 112 ετών: Η κοινή ανάρτηση από ΠΑΕ, ΚΑΕ και Ερασιτέχνη (pics)
- Πώς ο Έπσταϊν προσπαθούσε να «σβήσει» το παρελθόν του online
- Κουτσούμπας για την 25η Μαρτίου: Οι επαναστάσεις κινούν την ιστορία προς τα εμπρός
- Ο Ολυμπιακός ευχήθηκε στον Βαγγέλη Μαρινάκη (pic)
- Δείτε live τη μεγάλη στρατιωτική παρέλαση για την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου
- Drone πλήττει σταθμό ενέργειας στην Εσθονία – Έρευνα για παραβίαση εναέριου χώρου από την Ρωσία




