Στη Θεσσαλονίκη ο Γκρέι: Θερμή υποδοχή από οπαδούς του Άρη
Οπαδοί του Άρη βρέθηκαν στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» και υποδέχτηκαν τον διεθνή Τζαμαϊκανό επιθετικό, που αναμένεται να υπογράψει συμβόλαιο με την ομάδα τους.
Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται εδώ και λίγη ώρα ο Αντρέ Γκρέι, που έχει συμφωνήσει σε όλα με τον Άρη και πήρε μια «γεύση» από τους οπαδούς του, που τον υποδέχθηκαν στο αεροδρόμιο «Μακεδονία».
Τον ποδοσφαιριστή υποδέχθηκαν από την ΠΑΕ Άρης ο αντιπρόεδρος, Βαγγέλης Πανζαρτζίδης, και ο διευθυντής επικοινωνίας, Παντελής Ζουμπούλης. Ο ποδοσφαιριστής ήταν ιδιαίτερα ευδιάθετος, ενώ αναμένεται να υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια θα υπογράψει τριετές συμβόλαιο συνεργασίας.
Ο Γκρέι αναμένεται αύριο να ταξιδέψει στην Αυστρία, όπου και θα έχει την πρώτη του γνωριμία με τον προπονητή Χερμάν Μπούργος και τους νέους του συμπαίκτες.
Δεν αποκλείεται, μάλιστα, ο Τζαμαϊκανός επιθετικός να πάρει χρόνο συμμετοχής στο φιλικό παιχνίδι της Δευτέρας (4/7) με τη Γάνδη.
- Δίκη υποκλοπών: Έθεσαν σε κίνδυνο τη Δημοκρατία οι πράξεις Ντίλιαν, Χάμου, Μπίτζιου, Λαβράνου, τόνισε ο Λιανός
- ΠΟΥ: Οι μισοί από τους 94 και πλέον εκατ. ανθρώπους με καταρράκτη δεν έχουν πρόσβαση σε επέμβαση
- Ιράν: Ο Αραγκτσί λέει πως έχει δώσει εντολή για σχέδιο που θα διασφαλίζει την μη ανάπτυξη πυρηνικών όπλων [βίντεο]
- Βουλή ΗΠΑ: Θυελλώδης συνεδρίαση κατά την ακρόαση των επικεφαλής των υπηρεσιών για τη μετανάστευση
- Ουκρανία: 4 νεκροί, ανάμεσά τους 3 παιδιά, σε ρωσικό πλήγμα στο Χάρκοβο
- Σκάνδαλο Επσταϊν: Μια κατάθεση του 2006 αποκαλύπτει ότι ο Τραμπ γνώριζε για τα εγκλήματα του πρώην φίλου του
