Άρης: Διπλό «χτύπημα» με Καμάτσο και Μαζικού
Ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός και ο Κονγκολέζος αμυντικός θα ταξιδέψουν την Δευτέρα (4/7) στη Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του Άρη.
Ακόμα δυο σημαντικές μεταγραφικές κινήσεις είναι έτοιμος να ολοκληρώσει ο Άρης. Συγκεκριμένα, οι Ραφαέλ Καμάτσο και Μπράντλεϊ Μαζικού αναμένεται να ταξιδέψουν την Δευτέρα (4/7) στη Θεσσαλονίκη.
Ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός και ο Κονγκολέζος αμυντικός, αναμένεται να υποβληθούν στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι αμφότεροι έχουν συμφωνήσει με τους κιτρινόμαυρους.
Διαβάστε επίσης: Λαπόρτα: «O Λεβαντόφσκι θέλει την Μπαρτσελόνα – Δεν πουλάμε τον Ντε Γιονγκ» (vids)
Ο Καμάτσο με την μορφή δανεισμού για έναν χρόνο – ενώ στο συμβόλαιο συμπεριλαμβάνεται και οψιόν αγοράς- και ο Μαζικού για τρία χρόνια.
Οι δυο ποδοσφαιριστές αναμένεται να υπογράψουν τα συμβόλαια τους και την Τρίτη θα ταξιδέψουν στην Αυστρία, προκειμένου να ενσωματωθούν με την υπόλοιπη αποστολή. Τέλος, αύριο (3/7) αναμένεται να ανακοινωθεί επίσημα από την ΠΑΕ Άρης η απόκτηση του Γκρέι.
- Παπασταύρου από Χιούστον για 25η Μαρτίου: Η Εκκλησία κρατά ζωντανό τον δεσμό της ομογένειας με την Ελλάδα
- Ένοπλη ληστεία με καλάσνικοφ στα ΕΛΤΑ Λουτρακίου – Λεία άνω των 30.000 ευρώ
- Ο Τραμπ πιθανόν είναι σε δύσκολη θέση στο Ιράν – Και δεν μπορεί να απεμπλακεί, ακόμη και αν το θέλει
- Συνδυάζεις – Κερδίζεις – ΣυνεχίΖΕΙΣ: Η νέα εποχή στην ασφάλιση είναι εδώ
- Κακοποίηση, απαγωγή, απουσία: Η τραγική ιστορία της Duffy γίνεται ντοκιμαντέρ
- Μπαγκλαντές: Λεωφορείο γεμάτο επιβάτες κάνει βουτιά σε ποτάμι – 18 νεκροί, πολλοί αγνοούμενοι (βίντεο)



