Άρης: Διπλό «χτύπημα» με Καμάτσο και Μαζικού
Ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός και ο Κονγκολέζος αμυντικός θα ταξιδέψουν την Δευτέρα (4/7) στη Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του Άρη.
Ακόμα δυο σημαντικές μεταγραφικές κινήσεις είναι έτοιμος να ολοκληρώσει ο Άρης. Συγκεκριμένα, οι Ραφαέλ Καμάτσο και Μπράντλεϊ Μαζικού αναμένεται να ταξιδέψουν την Δευτέρα (4/7) στη Θεσσαλονίκη.
Ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός και ο Κονγκολέζος αμυντικός, αναμένεται να υποβληθούν στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι αμφότεροι έχουν συμφωνήσει με τους κιτρινόμαυρους.
Διαβάστε επίσης: Λαπόρτα: «O Λεβαντόφσκι θέλει την Μπαρτσελόνα – Δεν πουλάμε τον Ντε Γιονγκ» (vids)
Ο Καμάτσο με την μορφή δανεισμού για έναν χρόνο – ενώ στο συμβόλαιο συμπεριλαμβάνεται και οψιόν αγοράς- και ο Μαζικού για τρία χρόνια.
Οι δυο ποδοσφαιριστές αναμένεται να υπογράψουν τα συμβόλαια τους και την Τρίτη θα ταξιδέψουν στην Αυστρία, προκειμένου να ενσωματωθούν με την υπόλοιπη αποστολή. Τέλος, αύριο (3/7) αναμένεται να ανακοινωθεί επίσημα από την ΠΑΕ Άρης η απόκτηση του Γκρέι.
- Επιχειρήσεις: Οι διευθυντές χρειάζονται ακόμα, ιδιωτικό γραφείο;
- Μπράιτον – Μπόρνμουθ 1-1: Ο Κωστούλας έσωσε τους «γλάρους» με απίθανο γκολ (vid)
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 20.01.2026]
- Ασύλληπτο γκολ με ψαλιδάκι από τον Κωστούλα! (vid)
- Λάτσιο – Κόμο 0-3: Σαρωτική στη Ρώμη η ομάδα του Σεσκ Φάμπρεγκας
- Πόλεμος μέχρις εσχάτων: Ο Μπρούκλιν καταγγέλει τους Μπέκαμ για «χειραγώγηση, ταπείνωση, απληστία» – «Δεν είναι οικογένεια, είναι πολυεθνική»

