
Χαλάνδρι: Νέο βίντεο πριν τη μοιραία πρόσκρουση που κόστισε τη ζωή στον 18χρονο
Είναι τόσο μεγάλη η ταχύτητα ων δύο φίλων, που έκαναν «κόντρες», που περνούν αστραπιαία από την κάμερα.
Εικόνες ντοκουμέντο 350 μέτρα πριν το τροχαίο στο Χαλάνδρι, που στοίχισε τη ζωή στον 18χρονο Παναγιώτη, βλέπουν το φως της δημοσιότητας.
Σε δύο βίντεο από κάμερες ασφαλείας στην οδό Παπανικολή, αποτυπώνεται η υπερβολική ταχύτητα με την οποία κινούταν το αυτοκίνητο του θύματος και του φίλου του.
Στο οπτικό υλικό που εξασφάλισε το newsit.gr από δύο κάμερες κλειστού κυκλώματος καταστήματος της περιοχής, το αυτοκίνητο του νεαρού και του 20χρονου φίλου του φαίνονται το ένα δίπλα στο άλλο, να τρέχουν με μεγάλη ταχύτητα στη λεωφόρο Παπανικολή. Είναι οι στιγμές λίγα δευτερόλεπτα πριν το μοιραίο τροχαίο.
Είναι τόσο μεγάλη η ταχύτητά τους, που περνούν αστραπιαία από την κάμερα.
Συγκεκριμένα, 350 μέτρα μετά το σημείο της Παπανικολή, όπου η κάμερα ασφαλείας «συνέλαβε» τα δύο αυτοκίνητα, ο 18χρονος έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου και καρφώθηκε σε ένα δέντρο.

Οι μοιραίες «κόντρες»
Το αυτοκίνητό του μετατράπηκε σε μία άμορφη μάζα και ο νεαρός εγκλωβίστηκε στις λαμαρίνες, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του.
Ύστερα από τις έρευνες της Τροχαίας Αγίας Παρασκευής προέκυψε ότι ο 18χρονος έκανε «κόντρες» με τον κολλητό του φίλο και έτσι έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου, με αποτέλεσμα την πρόσκρουση σε δέντρο σε ένα από τα διαχωριστικά διαζώματα της λεωφόρου Παπανικολή.
Ο φίλος του 18χρονου έχει συλληφθεί και του έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για το κακούργημα της επικίνδυνης οδήγησης, που προκάλεσε το θάνατο άλλου ανθρώπου.
- Στον «πάγο» οι συνομιλίες Ιράν-ΗΠΑ εν μέσω έντασης στο Ορμούζ – Συνεχίζονται οι φονικές επιθέσεις των IDF στον Λίβανο
- Πτώση της θερμοκρασίας και βροχές σε όλη τη χώρα
- Οι τρεις κινήσεις που πηγαίνουν την άσκηση σε άλλο επίπεδο
- Καύσιμα: «Πέταξε» η τιμή του ντίζελ στην Ελλάδα – Αυξήσεις «φωτιά» στην αντλία – Η σύγκριση με τον ευρωπαϊκό μέσο όρο
- Σελένα Γκόμεζ: Πρωταγωνίστρια στο φιλόδοξο γουέστερν του Μπρέιντι Κόρμπετ
- Όποιος βιάζεται…: Γιατί χάνουμε τόσο εύκολα την υπομονή μας;






