Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης στο Χαλάνδρι, όταν αυτοκίνητο ξέφυγε από την πορεία του και «καρφώθηκε» σε δέντρο.
Το περιστατικό σημειώθηκε επί της οδού Παπανικολή στη στροφή προς το κέντρο του Χαλανδρίου, με αποτέλεσμα να κλείσει το σημείο και να μην επιτρέπεται η κυκλοφορία των οχημάτων στο ρεύμα από Φιλοθέη προς Αγία Παρασκευή.
Στο σημείο, σύμφωνα με την ΕΡΤ, έσπευσαν δυνάμεις της πυροσβεστικής, της αστυνομίας καθώς και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.
Ο νεαρός οδηγός απεγκλωβίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου όπως έγινε γνωστό κατέληξε.
Χωρίς τις αισθήσεις του απεγκλωβίστηκε ένας άνδρας, από ΙΧΕ όχημα και παρελήφθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, έπειτα από #τροχαίο, επί της οδού Παπανικολή, στο Χαλάνδρι. Επιχείρησαν 8 #πυροσβέστες με 3 οχήματα.
Οι υποψήφιοι των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές 2026 θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία έως την Πέμπτη 16 Ιουλίου, στις 23:59
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων