Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Χαλάνδρι: Οι κόντρες οδήγησαν στο θάνατο τον 18χρονο – Σήμερα θα μάθαινε πώς έγραψε στις Πανελλαδικές

Χαλάνδρι: Οι κόντρες οδήγησαν στο θάνατο τον 18χρονο – Σήμερα θα μάθαινε πώς έγραψε στις Πανελλαδικές

Κόντρες στο Χαλάνδρι φέρεται να έκανε ο 18χρονος.

Εγκλωβισμένος στις λαμαρίνες, ο 18χρονος Παναγιώτης άφησε τα ξημερώματα την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο.

Σύμφωνα με την Τροχαία, το πιθανότερο είναι να έκανε κόντρες με ένα φίλο του στο Χαλάνδρι, με αποτέλεσμα να χάσει τον έλεγχο και να «καρφωθεί» με τόσο μεγάλη σφοδρότητα σε ένα δέντρο που, όπως φαίνεται και στο βίντεο, το ξερίζωσε.

Να σημειωθεί πως, σύμφωνα με πληροφορίες, ο νεαρός που έχασε τη ζωή του δεν είχε δίπλωμα οδήγησης, ούτε φορούσε ζώνη.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε αυτόπτης μάρτυρα: «Ακούστηκε κατά τις 3:15 ένας πολύ δυνατός θόρυβος. Υπήρχε ένα διερχόμενο αμάξι, το οποίο είχε σταματήσει στην λωρίδα της λεωφόρου Παπανικολή και είχε καρφωθεί μάλιστα σ’ ένα δέντρο, το οποίο το έριξε κάτω. Είναι ένα μεγάλο δέντρο. Πίσω του υπήρχε ένα άλλο αυτοκίνητο, με άλλα δύο νεαρά άτομα, τα οποία φαίνονταν, μάλλον, να τον γνωρίζουν. Και υπήρχε μία κοπέλα, η οποία φώναζε και φαινόταν ταραγμένη – λογικά ήταν φίλη του».

Ο 19χρονος, που οδηγούσε το άλλο αυτοκίνητο της παρέας των παιδιών, συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα. Του ασκήθηκε ποινική δίωξη για το κακούργημα της επικίνδυνης οδήγησης, που προκάλεσε το θάνατο άλλου ανθρώπου,

Η μοιραία πορεία

Τρεις και τέταρτο τα ξημερώματα στο Χαλάνδρι. Δύο αυτοκίνητα φέρονται να κάνουν κόντρες στην οδό Παλαιολόγου, με κατεύθυνση την Κηφισίας. Ξαφνικά, ο 18χρονος, χάνει τον έλεγχο του αυτοκινήτου που οδηγούσε, ανεβαίνει στη διαχωριστική νησίδα, πέφτει με ταχύτητα πάνω σ’ ένα δέντρο και ντελαπάρει καταλήγοντας στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας.

Ο Παναγιώτης ήταν το μοναχοπαίδι μιας οικογένειας. Είναι όλοι συντετριμμένοι. Μόλις είχε τελειώσει το σχολείο, είχε δώσει Πανελλαδικές και σήμερα θα μάθαινε εάν τελικά είχε περάσει στη σχολή που ήθελε. Λίγα μέτρα από το σπίτι του στο Χαλάνδρι, το νεαρό αγόρι σκοτώθηκε, οδηγώντας το αυτοκίνητο του πατέρα του.

Ο θείος του 18χρονου συγκλονίζει με αυτά που δήλωσε στο Live News: «Δράμα… Μοναχογιός ήταν. Είχε τελειώσει την Γ’ Λυκείου και τώρα έδωσε Πανελλήνιες. Τώρα έδωσε Πανελλήνιες, φέτος. Περιμέναμε να βγουν τα αποτελέσματα. Ήθελε να ακολουθήσει τα βήματα του πατέρα του, τα Οικονομικά. Το παιδί εγώ ήξερα ότι έπαιρνε το αμάξι του πατέρα του. Του άρεσαν τα αμάξια, του άρεσαν τα μηχανάκια. Πολύ καλό παιδί. Ήσυχο, ήρεμο και ευγενικό».

Οι άνδρες της Τροχαίας τώρα εξετάζουν καρέ – καρέ τα βίντεο από καταστήματα της περιοχής, προκειμένου να διαπιστώσουν τις ακριβείς συνθήκες που οδήγησαν τον 18χρονο Παναγιώτη στον θάνατο.

Sports in

Η βαθμολογία των πλέι οφ της Superleague μετά την ισοπαλία του ΠΑΟΚ με τη Λαμία (pic)

Δείτε πως έχει διαμορφωθεί η βαθμολογία των πλέι οφ της Superleague μετά το παιχνίδι της Λαμίας με τον ΠΑΟΚ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024