Σχιστό Κορυδαλλού: Καλύτερη η εικόνα της πυρκαγιάς – Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία των οχημάτων
Η πυρκαγιά στο Σχιστό Κορυδαλλού έκαιγε στα οικιστικά όρια αλλά σε καμία περίπτωση δεν απείλησε κατοικίες καθώς τον κίνδυνο απέτρεψαν οι ισχυρές δυνάμεις πυρόσβεσης που ρίχτηκαν από νωρίς στη μάχη.
Καλύτερη εικόνα παρουσιάζει η πυρκαγιά στο Σχιστό Κορυδαλλού καθώς έχει προχωρήσει το έργο της κατάσβεσης και, εκτός απροόπτου, θα τεθεί υπό έλεγχο (φωτογραφία, επάνω, από το Twitter/@PAVL38755930).
Δεν απείλησε κατοικίες
Σύμφωνα με πληροφορίες, η πυρκαγιά έκαιγε στα οικιστικά όρια αλλά σε καμία περίπτωση δεν απείλησε κατοικίες.
Δείτε επίσης – Φωτιά στην Εύβοια: Χωρίς ρεύμα το Αλιβέρι και ο Κάραβος
Τον κίνδυνο απέτρεψαν οι ισχυρές δυνάμεις πυρόσβεσης που ρίχτηκαν από νωρίς στη μάχη.
Η πυρκαγιά ξέσπασε αργά το βράδυ χθες Τρίτη, σε περιοχή με χαμηλή βλάστηση πάνω από τα όρια του οικισμού, στο ύψος του Κορυδαλλού προς το Σχιστό.
Η κίνηση των οχημάτων
Πριν λίγο αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία των οχημάτων σε δρόμους του Κορυδαλλού που είχε διακοπεί εξαιτίας της φωτιάς.
- Ουκρανία: Την κατάληψη της πόλης Σίβερσκ ανακοίνωσε ο Πούτιν – «Ανοίγει ο δρόμος για περαιτέρω προελάσεις»
- Βενεζουέλα: Νέες κυρώσεις των ΗΠΑ – Στο στόχαστρο τάνκερ και συγγενείς του Μαδούρο
- Κίλμαρ Αμπρέγο Γκαρσία: Ελεύθερος και πάλι ο μετανάστης-σύμβολο με εντολή της δικαιοσύνης
- Στα «ΝΕΑ» της Παρασκευής: Η Ελλάδα επιστρέφει
- Και προνόμια υπηκοότητας «πουλάει» η χρυσή βίζα Τραμπ
- Κυριάκος Πιερρακάκης: Συγχαρητήρια από ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ


