Ο Ρέι Άλεν ξέσπασε για το θέμα των αμβλώσεων: «Είμαι συντετριμμένος»
Ο Ρέι Άλεν εξέφρασε την οργή του για τα όσα διαδραματίζονται στις ΗΠΑ σχετικά με το θέμα των αμβλώσεων.
Ένας χαμός επικρατεί στην Αμερική τις τελευταίες ώρες, αναφορικά με την απόφαση στο θέμα των αμβλώσεων και ο παλαίμαχος άσος του NBA, Ρέι Άλεν, πήρε θέση για τα όσα διαδραματίζονται στις ΗΠΑ, εκφράζοντας την οργή του.
Αναλυτικά όσα δήλωσε:
«Είμαι συντετριμμένος. Δεν καταλαβαίνω γιατί μερικοί άνθρωποι δεν θέλουν μεγαλύτερη κυβέρνηση, αλλά θέλουν έναν Νόμο, που μέσα από αυτόν μπορούν να λένε στις γυναίκες τι να κάνουν με το σώμα τους.
Σας νοιάζει το έμβρυο στη μήτρα, αλλά όταν γεννηθεί το παιδί, δεν δίνετε δεκάρα.
Έχουμε φτάσει σε ένα σημείο σε αυτή τη χώρα, που τα όπλα προστατεύονται περισσότερο από τα δικαιώματα των γυναικών. Αν δεν σας αρέσουν οι αμβλώσεις, μην τις κάνετε. Πάμε προς τα πίσω μετά από αυτό».
- Τουλάχιστον 100 νεκροί σε Κένυα και Τανζανία εξαιτίας κατολισθήσεων
- «Τα μάτια του είναι λίγο τρελά» – Η Μελάνια, η Μπριζίτ και το ρομπότ που το έλεγαν «Σχήμα 3»
- Λιμανάκια Βουλιαγμένης: Η κάμερα του δύτη κατέγραψε το μαρτυρικό του τέλος – «Προσπάθησε για 40 λεπτά»
- Θεσσαλονίκη: Φωτιά στα Μάλγαρα – Κλειστή η εθνική οδός λόγω του πυκνού καπνού
- Στην Μαγιόρκα η Σβίατεκ για προπονήσεις με τον Ναδάλ!
- Λεωφορείο έπεσε σε ποτάμι στο Μπαγκλαντές – Τουλάχιστον 23 νεκροί – Σοκαριστικά πλάνα (βίντεο)