Μαρτίνς: «Βλέπω βελτίωση, οι παίκτες μου δουλεύουν σκληρά»
Ο Πέδρο Μαρτίνς σχολίασε την εμφάνιση του Ολυμπιακού στο φιλικό με την Φορτούνα Ντίσελντορφ και στάθηκε στην εικόνα που έδειξαν οι Ερυθρόλευκοι στο πρώτο μέρος.
Ο Ολυμπιακός επικράτησε με 2-1 της Φορτούνα Ντίσελντορφ και πέτυχε την πρώτη του νίκη στα φιλικά προετοιμασίας.
Ο Πέδρο Μαρτίνς στις δηλώσεις που έκανε μετά το τέλος του παιχνιδιού στο συνδρομητικό κανάλι, στάθηκε στην εικόνα που έδειξαν οι Ερυθρόλευκοι στο πρώτο ημίχρονο, ενώ επισήμανε ότι η ομάδα του ήταν βελτιωμένη σε σχέση με το χθεσινό φιλικό με την Ριντ.
«Είμαι αισιόδοξος γιατί βλέπω βελτίωση και τους παίκτες μου να δουλεύουν σκληρά και βλέπω πράγματα που μου αρέσουν», ανέφερε ο Πορτογάλος τεχνικός και πρόσθεσε: «Στη επίθεση θέλουμε δουλειά γιατί δεν έχουμε βρει ρυθμούς. Εχουμε δουλειά μπροστά μας».
Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
Για το τι κρατάει από το παιχνίδι: «Παρόμοιο με το χθεσινό ματς. Δεν έχει μεγάλη διαφορά για μένα. Είδα ενδιαφέροντα πράγματα στο πρώτο ημίχρονο αν και δεχτήκαμε το γκολ. Πρέπει να δουλέψουμε τις αντεπιθέσεις. Είμαι αισιόδοξος γιατί βλέπω βελτίωση και τους παίκτες μου να δουλεύουν σκληρά και βλέπω πράγματα που μου αρέσουν.»
Για το τι θέλει να βελτιωθεί: «Πρέπει να δουλέψουμε όταν βγαίνει η άμυνα ψηλά να έχουμε σωστές θέσεις. Πρέπει να δουλέψουμε την πίεση ψηλά γιατί είναι σαν να παίζουμε ξεχωριστά. Είναι λογικό να συμβαίνει αυτό γιατί δεν έχουμε δουλέψει πολύ. Και στην επίθεση θέλει δουλειά γιατί δεν έχουμε βρει ρυθμούς. Θέλει χρόνο ακόμα και έχουμε δουλειά μπροστά μας»
Ο καθηλωτικός μονόλογος του Ανδρέα Φλουράκη «ΤΑΠ ΑΟΥΤ» ανεβαίνει στο ανανεωμένο Μικρό Γκλόρια. Το κείμενο ζωντανεύει στη σκηνή με τον Τάσο Κορκό στην ερμηνεία, ενώ τη σκηνοθετική επιμέλεια υπογράφει ο Θανάσης Ισιδώρου.
Μετά τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους και ο Ουέιντ Μπόλντγουιν προχώρησε σε προκλητικές δηλώσεις για τον Ολυμπιακό και τις ελληνικές ομάδες, έχοντας την… αβάντα τις Τουρκάλας δημοσιογράφου. Ντενίζ Ακσόι
Η πρώτη εκτέλεση του Μιχαηλίδη στη διαδικασία πέναλτι στο ΠΑΟΚ – Ατρόμητος ακυρώθηκε και δόθηκε επανάληψη – Γιατί έγινε αυτό και πότε άλλαξε ο κανονισμός
Ο Παναθηναϊκός φέρεται να έκανε κρούση προς την πλευρά του Νάιτζελ Χέιζ-Ντέιβις – Ποια είναι η θέση του Αμερικανού πρώην παίκτη της Φενέρμπαχτσε και MVP του περσινού Final Four της Euroleague.