Ο Μπαουτίστα-Αγκούτ αντίπαλος του Τσιτσιπά στον τελικό του τουρνουά της Μαγιόρκα
Ο Ρομπέρτο Μπαουτίστα-Αγκούτ θα είναι ο αντίπαλος του Στέφανου Τσιτσιπά στον αυριανό (25/6) τελικό του τουρνουά της Μαγιόρκα.
Ο 34χρονος Ισπανός Ρομπέρτο Μπαουτίστα-Αγκούτ, νούμερο 26 στην παγκόσμια κατάταξη, θα είναι ο αντίπαλος του Στέφανου Τσιτσιπά στον αυριανό (25/6) τελικό του τουρνουά της Μαγιόρκα.
Ο Ίβηρας τενίστας επιβλήθηκε με 2-0 σετ (7-6, 6-2) του Ελβετού Αντουάν Μπελιέ κι έδωσε ραντεβού με τον Έλληνα πρωταθλητή για τον τίτλο, σε ένα παιχνίδι που δεν θα ξεκινήσει νωρίτερα από τις 16:00.
Οι δύο αθλητές θα τεθούν αντιμέτωποι για τρίτη φορά στην καριέρα τους. Στις προηγούμενες δύο νικητής αναδείχθηκε ο «Στεφ», επικρατώντας του Αγκούτ με 3-1 σετ στα προημιτελικά του Australian Open το 2019 και με 2-0 στο περσινό ATP Cup.
- Συρία: Έκρηξη σε διυλιστήρια πετρελαίου – Επιχειρήσεις των Κούρδων κατά του Ισλαμικού Κράτους [βίντεο]
- Η Συρία καταδικάζει την «τρομοκρατική» επίθεση με θύματα Αμερικανούς στρατιώτες
- ΟΗΕ: Έξι κυανόκρανοι νεκροί σε επίθεση στο Σουδάν
- Άρσεναλ – Γουλβς 2-1: Γλίτωσε την γκέλα και πήγε στο +5
- Δωρεάν διέλευση από τα διόδια – Ποιοι έχουν αυτό το δικαίωμα
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 14.12.2025]

