Κρήτη: Στις φυλακές Αγιάς στα Χανιά ο 44χρονος που σκότωσε τον 22χρονο στο Μυλοπόταμο
Τι ισχυρίστηκε στην απολογία του
Στις κλειστές φυλακές Αγιάς στα Χανιά, έφτασε το πρωί της Δευτέρας ο 44χρονος καθ’ομολόγια δράστης του φονικού στον Μυλοπόταμο που μετά την απολογία του κρίθηκε προφυλακιστέος με τη σύμφωνη γνώμη Ανακρίτριας και Εισαγγελέα.
Υπενθυμίζεται ότι για λόγους ασφαλείας εισαγγελικές και αστυνομικές αρχές αποφάσισαν τη μη μεταγωγή του 44χρονου στα δικαστήρια αλλά η απολογία να γίνει στα κρατητήρια.
Ο δράστης ενώπιον της Ανακρίτριας ισχυρίστηκε για μία ακόμη φορά πως θόλωσε το μυαλό του όταν ο 22χρονος συγχωριανός του τον προκάλεσε μιλώντας με άσχημα λόγια για συγγενείς του ζώντες και νεκρούς.
Σύμφωνα με το zarpanews.gr, αναφέρθηκε στις τεταμένες σχέσεις που υπήρχαν μεταξύ των δύο οικογενειών εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα καθώς και σε συγκεκριμένα περιστατικά που είχαν σημειωθεί τους τελευταίους μήνες.
- Φυλακές Δομοκού: Στον ανακριτή ο 38χρονος Βούλγαρος που σκότωσε τον ισοβίτη
- Αφγανιστάν: Νέος νόμος των Ταλιμπάν κρίνει νόμιμο να ξυλοκοπείς τη σύζυγό σου «όσο δεν της σπας τα κόκκαλα»
- Ντόρσεϊ: «Είμαι έτοιμος να αγωνιστώ»
- «Το Τελευταίο Σημείωμα» του Παντελή Βούλγαρη ξανά στους κινηματογράφους
- Ο Δήμος Νισύρου κηρύχθηκε σε Κατάσταση Έκτακτης Ανάγκης Πολιτικής Προστασίας
- Προσωρινή διακοπή υπηρεσιών gov.gr την Κυριακή λόγω προγραμματισμένης αναβάθμισης




