Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Μυλοπόταμος:  «Ποιον θα πει μπαμπά το εγγόνι μου που είναι 30 ημερών;» - Ξεσπά ο πεθερός του θύματος

Μυλοπόταμος: «Ποιον θα πει μπαμπά το εγγόνι μου που είναι 30 ημερών;» – Ξεσπά ο πεθερός του θύματος

Ο πεθερός του 22χρονου ξέσπασε για το φονικό

Συγκλονίζουν τα νέα στοιχεία που βλέπουν το φως της δημοσιότητας αναφορικά με τη δολοφονία ενός 22χρονου άνδρα από έναν 44χρονο στον Μυλοπόταμο Ρεθύμνου.

Λίγες ώρες αφότου ο δράστης της αστυνομίας παραδόθηκε στις αρχές τόσο η σύζυγος του άτυχου 22χρονου όσο και ο πεθερός του δίνουν περεταίρω λεπτομέρειες γύρω από την υπόθεση που έχει προκαλέσει σοκ σε ολόκληρο το πανελλήνιο και έχει βυθίσει στο πένθος ένα ολόκληρο χωριό.

Η σύζυγος του θύματος, μη έχοντας ακόμα συνειδητοποιήσει πως από τη μία στιγμή στην άλλη έχασε τον άνθρωπό της, μίλησε στο MEGA και υποστήριξε πως τα κίνητρα του εγκλήματος δεν ήταν οι κτηματικές διαφορές. Μάλιστα, όπως επισημαίνει, ο αδελφός του δράστη είχε σηκώσει όπλο και την είχε απειλήσει με αυτό.

«Λίγο πριν το Πάσχα τον είχε ξαναπυροβολήσει»

Την ίδια ώρα, ο πεθερός του 22χρονου ξέσπασε για το φονικό και επεσήμανε πως ο δικηγόρος του 44χρονου υποστηρίζει φονιάδες. «Δεν μπορώ να τον πω κύριο, γιατί εμείς έχουμε το παιδί μας στο νεκροθάλαμο και αυτός βγαίνει και γελάει, ανέφερε χαρακτηριστικά.

Για το πώς έφτασαν από τους τσακωμούς μέχρι το φονικό ο πεθερός του θύματος υπογράμμισε πως «έφτασαν εκεί από ένα χωράφι που ήταν 100 μέτρα. Ο συγκεκριμένος φονιάς έχει δικαστήριο στις 20 του μήνα γιατί είχε απειλήσει την κόρη μου με όπλο».

«Το μωρό μας, που μεγαλώνει, ποιον θα πει “μπαμπά”; Είναι 30 ημερών και ψάχνει τον πατέρα του» συμπλήρωσε για την απώλεια του γαμπρού του.

«Λίγο πριν το Πάσχα τον είχε ξαναπυροβολήσει. Το ξέρει ο δικηγόρος του αυτό; Χθες είχαν βρεθεί στην πλατεία του χωριού και λογόφεραν και έφυγαν. Μετά αυτός γιατί έπρεπε να περάσει μπροστά από το σπίτι των παιδιών;» πρόσθεσε ο πεθερός του θύματος. «Τους έπιασε η ζήλια, τους έπιασε η ζήλια για τον γαμπρό μου» κατέληξε ο κ. Βαγγέλης για τα αίτια που οδήγησαν σε αυτή την τραγωδία.

Δείτε αναλυτικά

Sports in

Η αξέχαστη απόκρουση του Μαρτίνες έγινε αναπαράσταση από… ανθρώπινη αλυσίδα (pic)

Μικρά παιδιά από την Αργεντινή βρήκαν έναν πολύ ιδιαίτερο τρόπο να αναπαραστήσουν την «απόκρουση του αιώνα» του Εμιλιάνο Μαρτίνες στον τελικό του Μουντιάλ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024