«Ύμνοι» Ιγκουοντάλα για Κάρι: «Απέδειξε ότι είναι ο καλύτερος point guard όλων των εποχών»
Ο Άντρε Ιγκουοντάλα μίλησε με κολακευτικά λόγια για τον Στεφ Κάρι, τονίζοντας πως πρόκειται για τον κορυφαίο point guard όλων των εποχών.
Οι Γουόριορς νίκησαν στο Game 6 τους Σέλτικς με 103-90 και κατέκτησαν το πρωτάθλημα με 4-2, με τον Στεφ Κάρι να αναδεικνύεται MVP των τελικών, με τις μαγικές εμφανίσεις που πραγματοποίησε.
Οι παίκτες των «πολεμιστών» πανηγύρισαν το τέταρτο πρωτάθλημα σε οκτώ χρόνια και σημαντικός παράγοντας σε αυτή την επιτυχία δεν ήταν άλλος από τον σούπερ σταρ τους.
Ο συγκλονιστικός Κάρι οδήγησε τους Γουόριορς στο πρωτάθλημα κόντρα στους Σέλτικς, έχοντας 31.2 πόντους, 6 ριμπάουντ και 5 ασίστ μέσο όρο, σε μία ραψωδία που έμεινε στην ιστορία.
Μάλιστα, ο βετεράνος φόργουορντ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον συμπαίκτη του, τονίζοντας πως «πρόκειται για τον καλύτερο point guard όλων των εποχών».
- «Το Ιράν δεν θα αποκτήσει πυρηνικά όπλα ή πυραύλους», λέει ο Τραμπ – Συνάντηση με Νετανιάχου μια μέρα νωρίτερα
- Γαλλία: Εισαγγελέας αναζητεί τα θύματα 79χρονου – Επί 50 χρόνια κακοποιούσε σεξουαλικά ανήλικα αγόρια
- Πως η ΚΕΔ μεγάλωσε την πίεση στους διαιτητές (για καλό δικό της)
- Από τη Μόδα στο Δίκαιο – Το μοντέλο που έγινε δικηγόρος για να συμβουλεύει τους πρώην συνάδελφους του
- Aστυνομική επιχείρηση με 12 συλλήψεις σε οικισμούς της Φυλής και των Αχαρνών
- «Τρελαίνει» κόσμο ο γιος του Στάνκοβιτς – Το λάθος της Ίντερ και η «μάχη» της Άρσεναλ με την Τσέλσι



