Τέσσερις αθλητές του Ολυμπιακού στο Διεθνές Κύπελλο Ακρόπολις
Οι Στίβεν Εστέμπαν (63,5kg), Κωνσταντίνος Πετρόπουλος (75kg), Γιώργος Χορβαλάκος (67kg) και Εβελίνα Μαυρομάτη (66kg), θα συμμετάσχουν στο Διεθνές Κύπελλο Ακρόπολις.
Τέσσερις αθλητές της ομάδας πυγμαχίας του Ολυμπιακού θα λάβουν μέρος στο Διεθνές Κύπελλο Ακρόπολις και Ολύμπια, το διάστημα 16-19/6.
Οι «ερυθρόλευκοι» πυγμάχοι, Στίβεν Εστέμπαν (63,5kg), Κωνσταντίνος Πετρόπουλος (75kg), Γιώργος Χορβαλάκος (67kg) και Εβελίνα Μαυρομάτη (66kg), θα συμμετάσχουν σε μία σπουδαία διεθνή διοργάνωση στο Καλλιμάρμαρο, με τελετή έναρξης την Πέμπτη (16/6) στις 20:00.
Για πρώτη φορά μετά το 1975, το Καλλιμάρμαρο υποδέχεται μία διεθνή διοργάνωση πυγμαχίας, με τους πρωταθλητές του Θρύλου να δίνουν το «παρών».
- Συναγερμός στον Πειραιά: Ένοπλη ληστεία σε σούπερ μάρκετ στη Θηβών
- Τρομερές στιγμές του Αντετοκούνμπο με τα παιδιά του στο All Star Game: «Σε 15 χρόνια θα καρφώσεις πάνω από τον Γουεμπανιάμα»
- Βιολάντα: Κλείνει προσωρινά το δεύτερο εργοστάσιο του ιδιοκτήτη
- Κακοκαιρία: «Στο έλεος» της κακοκαιρίας βρέθηκε η χώρα – Καθιζήσεις, κατολισθήσεις και πλημμύρες
- Ντάνα Έντεν: Η δημιουργός και παραγωγός της επιτυχημένης σειράς Τεχεράνη βρέθηκε νεκρή σε ξενοδοχείο της Αθήνας
- Ποιοι είναι οι παράγοντες που καθορίζουν την ευζωία των σκύλων


