Υπόθεση Novartis: Πρώτη δικαίωση η απαλλακτική πρόταση του ειδικού δικαστηρίου, λέει η Γιάννα Παπαδάκου
«Η υπόθεση της σκευωρίας και της στημένης δίωξης σε βάρος μας δεν έχει τελειώσει, εκκρεμεί άλλωστε το βούλευμα του Πενταμελούς Συμβουλίου του Ειδικού δικαστηρίου για την τελική κρίση», αναφέρει η δημοσιογράφος Γιάννα Παπαδάκου
Ως την πρώτη δικαίωση για τις άδικες κατηγορίες εις βάρος της χαρακτήρισε την σημερινή πρόταση της αντιεισαγγελέως του Αρείου Πάγου, Ελένης Μετσοβίτου για τη δήθεν σκευωρία της υπόθεσης Παπαγγελόπουλου – Μιωνή, η δημοσιογράφος Γιάννα Παπαδάκου.
Με αφορμή την απαλλακτική πρόταση της Εισαγγελέως του Ειδικού Δικαστηρίου σε δήλωσή της η Γιάννα Παπαδάκου αναφέρει τα εξής:
«Η σημερινή πρόταση της αντεισαγγελέως του Αρείου Πάγου, Ελένης Μετσοβίτου, να μη γίνει κατηγορία σε βάρος μου, αλλά και των άλλων δημοσιογράφων, για τη δήθεν σκευωρία της υπόθεσης Παπαγγελόπουλου – Μιωνή, είναι η πρώτη δικαίωση για τις άδικες κατηγορίες σε βάρος μας, με μοναδικό στοιχείο ότι ως ερευνητές δημοσιογράφοι, κάναμε τη δουλειά μας. Αποκαλύψαμε την πορεία του μαύρου πολιτικού χρήματος, και αποφέραμε με τα δημοσιεύματα μας και τις εκπομπές μας δεκάδες εκατομμύρια ευρώ στα ελληνικά δημόσια ταμεία.
Η υπόθεση της σκευωρίας και της στημένης δίωξης σε βάρος μας δεν έχει τελειώσει, εκκρεμεί άλλωστε το βούλευμα του Πενταμελούς Συμβουλίου του Ειδικού δικαστηρίου για την τελική κρίση. Δείχνει όμως, ότι ο αγώνας για να αποδείξουμε το αυτονόητο, την αθωότητά μας δηλαδή, είχε απήχηση στη Δικαιοσύνη και έδειξε ότι τελικά υπάρχει ελπίδα!
Η πρόταση για παραπομπή όμως των εισαγγελέων και του πρώην υπουργού δείχνει ότι η σκευωρία της σκευωρίας συνεχίζεται!
Πάντως και το ρεπορτάζ συνεχίζεται!»
- Σε σχηματισμό μετώπου «εμπόδιο στην παρακμή» καλεί ο Ανδρουλάκης – Η απάντηση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ στο in
- Tα κορίτσια της Γάζας γιατρεύουν τα τραύματα τους με πυγμαχία
- Αποθέωση στο Ηράκλειο από χιλιάδες οπαδούς του ΟΦΗ στη φιέστα για την κατάκτηση του Κυπέλλου (vids)
- Βούλα: Τέσσερις συλλήψεις σε γνωστό κατάστημα για παράνομο πάρκινγκ με αμοιβή σε δημόσιους χώρους
- Fuel Pass: Πότε εκπνέει η προθεσμία για την υποβολή της αίτησης
- Βρετανία: Ο Στάρμερ ενώπιον πιθανής κοινοβουλευτικής έρευνας για την υπόθεση Μάντελσον


