
Άγιος Ηλίας Πύργου: Νεκρός άνδρας εντοπίστηκε στην παραλία
Τη σορό του αναγνώρισε η αδερφή του.
Νεκρός βρέθηκε ένας 45χρόνος άνδρας χθες Κυριακή το απόγευμα στην παραλία του Αγίου Ηλία, στην τοποθεσία Λουκατέικα, στον Πύργο.
Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες ο άνδρας, που ήταν κάτοικος Αμαλιάδας εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του, στα βράχια με το κεφάλι μέσα στη θάλασσα ενώ έφερε και τραύματα που του είχαν προκαλέσει αιμορραγία.
Τον άνδρα αναγνώρισε η αδερφή του
Στο σημείο κλήθηκε άμεσα σταθμός του ΕΚΑΒ που επιβεβαίωσε τον θάνατο του, ενώ την σορό του άτυχου άνδρα αναγνώρισε και η αδερφή του.
Τα αίτια που προκάλεσαν τον θάνατο του δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστά, ωστόσο μαρτυρίες αναφέρουν ότι ο άτυχος άνδρας περπατούσε στα βράχια όπου γλίστρησε, χτύπησε στο κεφάλι και κατέληξε στην θάλασσα.
Σύμφωνα με πληροφορίες του patrisnews μια ημέρα πριν είχε δηλωθεί η εξαφάνιση του 45χρονου από την Κουρούτα, ενώ την προανάκριση για το συμβάν διενεργούν το Λιμεναρχείο Κατάκολου και Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πύργου.
Το σημείο που εντοπίστηκε η σορός έχει αποκλειστεί ώστε να ολοκληρωθούν οι έρευνες.
- Κολομβία: Η EMC ανέλαβε την ευθύνη για τη βομβιστική επίθεση με 21 νεκρούς, κάνοντας λόγο για «λάθος»
- Καύσιμα: Η αυστραλή ΥΠΕΞ χαιρετίζει ένα «σημαντικό βήμα» από την Κίνα για τον ενεργειακό εφοδιασμό
- Βιρτζίνια: Ελεύθερος χωρίς περιοριστικούς όρους ο Κόμι που κατηγορείται ότι απείλησε τη ζωή του Τραμπ
- Ο Τραμπ μελετάει «πιθανή μείωση» των αμερικανικών στρατευμάτων στη Γερμανία
- Δυτική Οχθη: Σκότωσαν έφηβο Παλαιστίνιο οι ισραηλινές δυνάμεις και, απλώς, το επιβεβαίωσαν
- Οι ΗΠΑ ζητούν την έκδοση του κυβερνήτη της Σιναλόα, κατηγορώντας τον για σχέσεις με το ομώνυμο καρτέλ
