Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κρήτη: «Σε σκότωσαν οι καταραμένοι» - Οργισμένο μήνυμα της χήρας του 22χρονου

Κρήτη: «Σε σκότωσαν οι καταραμένοι» – Οργισμένο μήνυμα της χήρας του 22χρονου

Θρήνος και οργή επικρατεί στον Αργουλιό Μυλοποτάμου στην Κρήτη εκεί που 22χρονος έπεσε νεκρός μετά από πυροβολισμούς που δέχτηκε από 44χρονο συγχωριανό του.

Λίγη ώρα μετά τη δολοφονία του 22χρονου στο Αργουλιό Μυλοποτάμου στην Κρήτη, η χήρα του με ένα σπαρακτικό μήνυμα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που ξεχειλίζει οργή αποχαιρετά τον σύζυγό της.

Το μήνυμα της γυναίκας δεν είναι το μοναδικό, αφού πολλοί εκφράζουν την λύπη αλλά και τον θυμό τους για την κατάσταση που επικρατεί στην Κρήτη. «Ως πότε θα θρηνούμε θύματα στον Μυλοπόταμο», γράφει κάτοικος της περιοχής στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Κάνεις από τους οικείους του θύματος δεν μπορεί να πιστέψει αυτό που συνέβη. Όλοι τους εκφράζουν την αγανάκτηση τους και περιμένουν να αποδοθεί δικαιοσύνη. Νωρίτερα συγγενείς του 22χρονου είχαν συγκεντρωθεί έξω από το νοσοκομείο Ρεθύμνου, με τα σπαρακτικά τους μοιρολόγια να ακούγονται την γύρω περιοχή.

Σύμφωνα με το creta24.gr, o νεαρός ήταν πατέρας ενός νεογέννητου παιδιού και είχε αναρτήσει μάλιστα φωτογραφίες από την ημέρα που γεννήθηκε ο γιός του, στη σελίδα του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης. Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ πριν την κηδεία του 22χρονου θα γίνει η βάφτιση του μόλις είκοσι ημερών παιδιού του.

Πατέρας ο 22χρονος

Σε εξέλιξη βρίσκεται ανθρωποκυνηγητό της ΕΛ.ΑΣ. για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη, που σύμφωνα με τα πρώτα δεδομένα έχει ταυτοποιηθεί.

Την ίδια στιγμή υπάρχουν φόβοι για αντίποινα και για ξέσπασμα βεντέτας. Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις βρίσκονται στην περιοχή για την αποφυγή επεισοδίων.

Το χρονικό του εγκλήματος

Δράστης και θύμα λογόφεραν και κάποια στιγμή το μεσημέρι για θέματα που είχαν να κάνουν με διαφορές που προέκυψαν από κτηνοτροφικές εργασίες, όταν ο 22χρονος αποχώρησε από το σημείο και πήρε το δρόμο για το σπίτι της αδερφής του. Ο 45χρονος δράστης τον ακολούθησε με το αγροτικό του αυτοκίνητο και έξω ακριβώς από το σπίτι, τον πυροβόλησε τέσσερις φορές με το πυροβόλο όπλο τύπου πιστόλι.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι έφερε πολλαπλά τραύματα σε διάφορα σημεία του σώματός του, μεταξύ των οποίων στο χέρι και στον θώρακα.

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024