Ποσειδώνια 2022: Επίσκεψη της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών στα περίπτερα της έκθεσης
Περιοδεία στους χώρους της διεθνούς έκθεσης Ποσειδώνια 2022 πραγματοποίησε αντιπροσωπεία της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών
Περιοδεία στους χώρους της διεθνούς έκθεσης Ποσειδώνια 2022 πραγματοποίησε το πρωί της Πέμπτης αντιπροσωπεία της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών (ΕΕΕ), με επικεφαλής την πρόεδρό της Μελίνα Τραυλού.

Στο περίπτερο του Πανεπιστημιού Αιγαίου
Η κ. Τραυλού, που συνοδευόταν από μέλη του διοικητικού συμβουλίου της Ένωσης συνομίλησε με εκθέτες και επισκέπτες, ενώ να σημειωθεί ότι αποτελεί παράδοση η επίσκεψή του προεδρίου της ΕΕΕ στον εκθεσιακό χώρο την προτελευταία ημέρα των Ποσειδωνίων.

Επίσκεψη στο περίπτερο της Golden Cargo
Την Παρασκευή, η Ένωση Ελλήνων Εφοπλιστών και η κ. Τραυλού θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου, όπου αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον η τοποθέτησή της στα κρίσιμα θέματα της ναυτιλίας.
Πηγή: OT
- Τσερνόμπιλ: SOS από Greenpeace για την προστατευτική κατασκευή του πυρηνικού αντιδραστήρα – «Κίνδυνος διαρροής»
- «Ο Σπανούλης είναι ο μεγάλος στόχος της Ντουμπάι»
- «Άκυρο» στην αγωγή Τραμπ κατά της Wall Street Journal για την ευχετήρια κάρτα στον Έπσταϊν
- Μπάγερν Μονάχου – Ρεάλ Μαδρίτης: Το ντέρμπι του UEFA Champions League έρχεται στο MEGA
- Μια νύχτα μόνο: Οι σχέσεις δοκιμάζονται
- Τουρκία: Ένοπλη επίθεση σε λύκειο – Τουλάχιστον 13 τραυματίες, αναφορές για ομήρους μαθητές
- Φάμελλος: Πυρά σε Μητσοτάκη για Λαζαρίδη – «Σταθερότητα για τους απατεώνες, κατάντια για την Ελλάδα»
- Ο Ζάκερμπεργκ δημιουργεί τον ψηφιακό κλώνο του – Και θα τον στέλνει στη δουλειά
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 14.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/liana-young-r7LB1pnVH0A-unsplash-315x220.jpg)
















































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442