Ηράκλειο: Υποδύθηκε τον λογιστή και της απέσπασε 18.000 ευρώ
Υπό την καθοδήγησή του, μετέφερε από τον λογαριασμό της σε τραπεζικό λογαριασμό αγνώστου 18.000 ευρώ.
Θύμα απάτης έπεσε μία 58χρονη από το Ηράκλειο από άγνωστο ο οποίος κατάφερε μέσα σε λίγα λεπτά να της αποσπάσει 18.000 ευρώ από τον τραπεζικό της λογαριασμό, υποδυόμενος τον λογιστή της.
Είναι το τελευταίο θύμα των επιτήδειων που, με διάφορες προφάσεις και σε διαφορετικούς ρόλους, σχεδόν καθημερινά εξαπατούν ανυποψίαστους πολίτες, αποσπώντας τους χρήματα από τους τραπεζικούς τους λογαριασμούς.
Όπως η ίδια κατήγγειλε στην Αστυνομία, χθες δέχθηκε τηλεφώνημα από άγνωστο, ο οποίος εμφανίστηκε ως ο λογιστής της. Την ενημέρωσε ότι ήταν δικαιούχος επιδότησης ρεύματος και την έπεισε να προχωρήσει στη μεταφορά χρημάτων μέσω ebanking.
Όπως ανέφερε στους αστυνομικούς σύμφωνα με την ΕΡΤ, υπό την καθοδήγησή του, μετέφερε από τον λογαριασμό της σε τραπεζικό λογαριασμό αγνώστου 18.000 ευρώ, για να διαπιστώσει στη συνέχεια ότι είχε πέσει θύμα απάτης.
- Βυζαντινό μοναστήρι 1.500 ετών ανακαλύφθηκε στην Αίγυπτο
- LIVE: Κηφισιά – ΑΕΛ Novibet
- LIVE: Μάντσεστερ Σίτι – Έξετερ
- Ο Γιάννης Μώραλης στην ετήσια εκδήλωση του Δικηγορικού Συλλόγου Πειραιά – Τι είπε για το νέο Δικαστικό Μέγαρο
- «Βόμβα» στο FA Cup: Ομάδα 6ης κατηγορίας απέκλεισε την Κρίσταλ Πάλας (2-1, vids)
- Ουάσινγκτον για το ρόστερ της Παρτιζάν: «Όλοι μαζί, ως σύνολο, είμαστε οι καλύτεροι παίκτες στη Euroleague»
