Ισπανία: Αγριογούρουνο δάγκωσε γυναίκα που έκανε ηλιοθεραπεία στην Κόστα ντελ Σολ
Η τραυματισμένη γυναίκα μεταφέρθηκε σε κοντινό νοσοκομείο, όπου οι γιατροί περιποιήθηκαν το τραύμα της, ενώ της χορήγησαν προληπτικά αντιβίωση.
Ένα αγριογούρουνο, που βγήκε ξαφνικά μέσα από τη θάλασσα σε παραλία του πολυτελούς θερέτρου Κόστα ντελ Σολ στην Ισπανία, τραυμάτισε στο πόδι μία γυναίκα που έκανε ηλιοθεραπεία.
Πλάνα από τη στιγμή της επίθεσης δείχνουν τουρίστες και λουόμενους να ουρλιάζουν και να κρύβονται, καθώς το αγριογούρουνο τρέχει κατά μήκος της παραλίας.
Τελικά, οι ναυαγοσώστες κατάφεραν να διώξουν το ζώο μακριά από την παραλία. Αν και δεν είναι γνωστό πώς κατέληξε το αγριογούρουνο στη θάλασσα, πιστεύεται ότι βρισκόταν στο κοντινό πάρκο Serra Gelada.
Η τραυματισμένη γυναίκα μεταφέρθηκε σε κοντινό νοσοκομείο, όπου οι γιατροί περιποιήθηκαν το τραύμα της, ενώ της χορήγησαν προληπτικά αντιβίωση.
Παράγοντες της περιοχής ανέφεραν ότι βρίσκονται σε επαφές με ειδικούς, προκειμένου να σταματήσουν τέτοιου είδους φαινόμενα.
- Ο έκπτωτος πρίγκιπας Άντριου, ένα μωρό και μια μπάλα σε σχήμα γυναικείου στήθους
- Χαράλαμπος Κατσιμήτρος: Η αναζήτηση της ουσίας
- Προστατευόμενο «Απάτητο Βουνό» χαρακτηρίστηκε η ορεινή περιοχή των Πρεσπών
- Ρωσία: Κινέζικο τουριστικό λεωφορείο βυθίστηκε σε παγωμένη λίμνη της Σιβηρίας – Τουλάχιστον 7 νεκροί
- «Κάθε πρόταση μετράει»: Ψηφιακή πλατφόρμα από το ΠΑΣΟΚ εν όψει συνεδρίου
- Έναν χρόνο μετά επιστρέφουν στη σκηνή των Όσκαρ – Αυτοί είναι οι πρώτοι παρουσιαστές στη μεγάλη γιορτή της 7ης Τέχνης






