Δυνατό Spoiler για την Γης της Ελιάς από την Λυδία Κονιόρδου – Τι θα απογίνει η Μαργαρίτα
Η ηθοποιός μίλησε στην Ελένη Μενεγάκη για την πορεία της και την πολιτική.
Η Λυδία Κονιόρδου, κορυφαία τραγωδός του αρχαίου δράματος επέστρεψε φέτος στην τηλεόραση μετά από 34 χρόνια, πρωταγωνιστώντας στη «Γη της Ελιάς».
Η ηθοποιός μίλησε στην Ελένη Μενεγάκη για την πορεία της και την πολιτική.
Η ίδια αναφέρθηκε και στην απόφασή της να πει «ναι» στον ρόλο της Μαργαρίτας στην επιτυχημένη σειρά του MEGA;
«Η «Γη της Ελιάς» ήταν η στιγμή μου. Αισθάνθηκα ότι έχω κάνει μια διαδρομή στο θέατρο, ότι είμαι ευτυχής με τις συνεργασίες μου και ότι είναι η ώρα να ασχοληθώ με την κάμερα, που είναι ένας άλλος κόσμος. Σε μια συζήτηση το είπα σε συνεργάτες μου, το έμαθε ο Ανδρέας Γεωργίου και μου έκανε την πρόταση», αποκάλυψε.
Και πρόσθεσε: «Ο ρόλος μου με εκφράζει πολύ. Έχει πράγματα που τα λέω και εγώ στη ζωή μου. Αισθάνομαι ευτυχής που δουλεύω στη σειρά. Έχουμε γίνει πραγματικά μία οικογένεια. Αυτό οφείλεται στον Αντρέα και στον τρόπο που οργανώνει τους ανθρώπους γύρω του αλλά και στη Βάνα Δημητρίου με το σενάριο και τις πλοκές».
Όσο για το μέλλον της ηρωίδας που ενσαρκώνει στη «Γη της Ελιάς», η ηθοποιός έδωσε spoiler αποκαλύπτοντας ότι κάποια στιγμή, η Μαργαρίτα ανοίγει την πόρτα της και βρίσκει μία τσάντα με 1 εκατομμύριο ευρώ.
- Τενερίφη: Ακόμα 4 τουρίστες νεκροί στην Ισπανία εξαιτίας γιγάντιων κυμάτων
- Σουδάν: Συνετρίβη μεταγωγικό αεροσκάφος – Δεν υπάρχουν επιζώντες
- Η αστυνομία στο Βερολίνο, μπορεί να μπει σε σπίτια και να εγκαθιστά κατασκοπευτικό λογισμικό
- Υεμένη: Ο Γκουτέρες καταδικάζει την παραπομπή υπαλλήλων του ΟΗΕ σε δίκη από τους Χούθι
- Ένας φοιτητής του Πανεπιστημίου του Κεντάκι πέθανε από πυροβολισμό και ακόμα ένας δίνει μάχη για την ζωή του
- Στα «ΝΕΑ» της Τετάρτης: Ελληνες κυανόκρανοι στη Λωρίδα της Γάζας




