Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Γέφυρα»: Η σειρά που ενώνει Ελλάδα και Τουρκία με ένα… πτώμα

«Γέφυρα»: Η σειρά που ενώνει Ελλάδα και Τουρκία με ένα… πτώμα

Η σειρά αποτελεί την ελληνική μεταφορά της επιτυχημένης αστυνομικής σειράς "BRON/BROEN", που έχει προβληθεί σε περισσότερες από 100 χώρε

Ένα πτώμα είναι το σημείο αναφορά της νέας σειράς που φέρει τα πάνω κάτω στο τηλεοπτικό κοινό.

«Η Γέφυρα» έκανες χθες πρεμιέρα και το ελληνικό κοινό είχε την ευκαιρία να γνωρίσει μια crime σειρά με έντονα τα στοιχεία πολιτικού θρίλερ και φόντο τις εκρηκτικές σχέσεις Ελλάδας και Τουρκίας.

Η σειρά αποτελεί την ελληνική μεταφορά της επιτυχημένης αστυνομικής σειράς «BRON/BROEN», που έχει προβληθεί σε περισσότερες από 100 χώρες παγκοσμίως, αποσπώντας δεκάδες βραβεία, ενώ έχει ήδη προσαρμοστεί σε 6 χώρες.

Στη «Γέφυρα» πρωταγωνιστούν ο αγαπημένος Τούρκος ηθοποιός Burak Hakki, που ενσαρκώνει τον Κενάν Καραμάν και η Μαντώ Γιαννίκου στον ρόλο της αστυνομικού Σοφίας Μπακάλη. Τους δύο πρωταγωνιστές πλαισιώνουν: Ακύλλας Καραζήσης, Πηνελόπη Τσιλίκα, Νίκος Ψαρράς, Θάνος Τοκάκης, Αλέξανδρος Μούκανος, Δανάη Επιθυμιάδη, Atakan Yilmaz και άλλοι.

Υπόθεση της σειράς

Ένα πτώμα τοποθετημένο με συμβολικό τρόπο πάνω στη συνοριακή γραμμή της γέφυρας που ενώνει την Ελλάδα με την Τουρκία, αναγκάζει την Ελληνίδα αστυνομικό Σοφία Μπακάλη και τον Τούρκο Κενάν Καραμάν να αναλάβουν την υπόθεση της ασυνήθιστης δολοφονίας.

Πολύ γρήγορα, οι δύο αστυνομικοί συνειδητοποιούν ότι τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά. Ανυποψίαστοι για τις πολιτικές δυνάμεις που εμπλέκονται και προσπαθώντας να εξιχνιάσουν την υπόθεση, η Σοφία και ο Κενάν θα βρεθούν σε θανάσιμο κίνδυνο, καθώς οι υπαίτιοι κάνουν τα πάντα προκειμένου να συγκαλύψουν ένα εκρηκτικό μυστικό. Όμως, το τίμημα της αλήθειας είναι πολύ μεγαλύτερο από αυτό που φαντάζονται, με την αποκάλυψή της να απειλεί να οδηγήσει ακόμα και σε ελληνοτουρκική σύρραξη. Στο τέλος, η Σοφία και ο Κενάν θα κληθούν να αποφασίσουν τι έχει μεγαλύτερη σημασία: το καθήκον ή η ζωή τους.

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024