Κυριακή 05 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Λάκης Γαβαλάς: «Δεν χρειαζόταν να περάσω τέτοια τιμωρία και βία από το ελληνικό κράτος»

Λάκης Γαβαλάς: «Δεν χρειαζόταν να περάσω τέτοια τιμωρία και βία από το ελληνικό κράτος»

Ο αγαπημένος σχεδιαστής μόδας μίλησε για τις δύσκολες μέρες που πέρασε στη φυλακή και τις οικονομικές εκκρεμότητες που ακόμα έχει

O Λάκης Γαβαλάς  αναφέρθηκε στην οικονομική του κατάρρευση από την οποία και ταλαιπωρείται μέχρι σήμερα από το ελληνικό κράτος.

Ο σχεδιαστής ήταν καλεσμένος του Θέμη Γεωργαντά και δεν δίστασε να μιλήσει την περιπέτεια που είχε με τη δικαιοσύνη και τις δύσκολες στιγμές που πέρασε στη φυλακή.

Ο ίδιος δήλωσε πως «αυτή η χώρα με έχει τιμωρήσει πολλαπλά. Δηλαδή δεν είναι ένα ή δύο τα συμβάντα, είναι πάρα πολλά. Από την άλλη πλευρά έχω την υπεραγάπη του κόσμου, όχι λόγω της φυλακής που άντεξα και αυτό βεβαίως ήταν το αποκορύφωμα. Από πριν με αγαπούσαν γιατί ήμουν σταθερός. Έβαζα θέσεις εργασίας συνέχεια, έφτιαχνα πολύ ωραία κτίρια και μαγαζιά, συμμετείχα μες στον κόσμο».

«Δεν χρειαζόταν να τύχω τέτοιας τιμωρίας, τέτοιας βία και bullying από το ίδιο μου το κράτος γιατί ήμουν, είμαι και θα είμαι αυτό που είμαι. Μπορούν να το εξερευνήσουν όλοι, δεν έχω κανένα πρόβλημα» συμπλήρωσε ο Λάκης Γαβαλάς.

«Δεν ήξερα ότι θα έρθει η κρίση και θα μας πετάξουν στα βράχια. Εγώ κάλπαζα, είχα επιτυχία, όλοι με σέβονταν, μου έδιναν τα πράγματα τους και με έβλεπαν σαν ένα κομμάτι δικό τους που ευτυχώς μέχρι και σήμερα με βλέπουν» συμπλήρωσε ο Λάκης Γαβαλάς στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο του Θέμη Γεωργαντά στο OPEN.

Sports in

Η Χιρόνα «καθάρισε» την Μπαρτσελόνα με ανατροπή και έστεψε και μαθηματικά τη Ρεάλ (4-2)

Η Χιρόνα αν και βρισκόταν πίσω στο σκορ στο ημίχρονο, τελικά έκανε την ανατροπή απέναντι στην Μπαρτσελόνα και πήρε το καταλανικό ντέρμπι (4-2).

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 05 Μαϊου 2024