Formula 1: Συνελήφθη ο Έκλεστοουν για παράνομη οπλοφορία
Το πρώην αφεντικό της Formula 1, Μπέρνι Έκλεστοουν συνελήφθη στα Βραζιλία για οπλοκατοχή, την ώρα που ετοιμαζόταν να πετάξει με το ιδιωτικό του τζετ για την Ελβετία.
Ο 91χρονος Βρετανός επιχειρηματίας κρατήθηκε στο διεθνές αεροδρόμιο Viracopos International του Σάο Πάολο, καθώς τα συστήματα σκάνερ εντόπισαν ένα πιστόλι στη βαλίτσα του.
Η αστυνομία της Βραζιλίας εντόπισε ένα όπλο LW Seecamp .32 (φωτογραφία) χωρίς έγγραφα στις αποσκευές του κροίσου κατά τη διάρκεια εξέτασης με ακτίνες Χ, ανακοίνωσε η αστυνομία.
Πρόσθεσαν ότι στη συνέχεια συνελήφθη και οδηγήθηκε σε εγκαταστάσεις του αεροδρομίου Βιρακόπος.
Ο Έκλεστοουν αναγνώρισε ότι το όπλο είναι δικό του, αλλά υποστήριξε ότι δεν γνώριζε ότι ήταν στις αποσκευές του, είπε η αστυνομία. Ο Βρετανός κατέβαλε εγγύηση και αφέθηκε ελεύθερος να ταξιδέψει στην Ελβετία.
Ο κροίσος είναι παντρεμένος με τη βραζιλιανικής καταγωγής Φαμπιάνα Έκλεστοουν, αντιπρόεδρο της FIA και μέλος του Παγκόσμιου Συμβουλίου Μηχανοκίνητου Αθλητισμού.
BREAKING: Former F1 chief Bernie Ecclestone was arrested in Brazil on Wednesday evening for illegally carrying a gun at an airport. https://t.co/ur0VTqXplN
— Metro (@MetroUK) May 26, 2022
- Η ψηφοφορία και τα μηνύματα της ΓΣ της ΕΠΟ
- Σκηνοθέτης έκλεισε συμφωνία με το Netflix, αλλά φέρεται να ξόδεψε τα χρήματα σε αποτυχημένες επενδύσεις
- LIVE: ΟΦΗ – Πανσερραϊκός
- Καρφιά Μαρινάκη στους αγρότες: «Μάλλον ο διάλογος είναι προσχηματικός» – Πυρ ομαδόν από την αντιπολίτευση
- Συνεχίζει ακάθεκτη η Καλαμάτα (2-0), νίκες για Μαρκό (2-0) και Καβάλα (2-0)
- Νάξος: Δύο εργάτες έπεσαν σε τάφρο όταν κατέρρευσε τοιχείο – Μεγάλη επιχείρηση για τον απεγκλωβισμό τους
