Ήττα και αποκλεισμός της Γραμματικοπούλου στο Ρολάν Γκαρός
Η Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου γνώρισε την ήττα με 2-0 σετ (6-1, 6-2) από την Αυστραλή Νταριά Σάβιλ (Νο127) στο ντεμπούτο της στο κυρίως ταμπλό του Ρολάν Γκαρός
Σε 72 λεπτά ολοκληρώθηκε η παρθενική συμμετοχή της Βαλεντίνης Γραμματικοπούλου στο κυρίως ταμπλό του Ρολάν Γκαρός.
Η 25χρονη Ελληνίδα τενίστρια, η οποία πέτυχε μέσω των προκριματικών να περάσει στο κυρίως ταμπλό του δεύτερου γκραν σλαμ της σεζόν, δεν κατάφερε να προβάλλει ιδιαίτερη αντίσταση στην Αυστραλιανή (ρωσικής καταγωγής) Ντάρια Σαβίλ, από την οποία ηττήθηκε 6-1, 6-2.
Η Γραμματικοπούλου εμφανίστηκε μάλλον αγχωμένη, έκανε πολλά αβίαστα λάθη και δεν μπόρεσε να δυσκολέψει την αντίπαλό της, η οποία παλιότερα έχει φτάσει ως το Νο 20 της παγκόσμιας κατάταξης.
Αξίζει να σημειωθεί πως στον 2ο γύρο η Σάβιλ θα αντιμετωπίσει τη νικήτρια από την αναμέτρηση της Πέτρα Κβίτοβα με την Άνα Μπόνταρ.
- Αναγκαιότητα και όχι πολυτέλεια για τις ΜμΕ η Τεχνητή Νοημοσύνη
- Ουκρανία: Λάρι Φινκ και Τζάρεντ Κούσνερ κυρίαρχοι στο παιχνίδι της ανοικοδόμησης
- Google: Απευθείας ηχητική μετάφραση στα ακουστικά ήχου με τη βοήθεια της AI
- Αποκαλύψεις από τον Ρούνεϊ: «Δέχτηκα θανατικές απειλές όταν πήγα από την Έβερτον στη Γιουνάιτεντ»
- Ζουγανέλη: «Ο νόμος ισχύει για όλους» – Η ανάρτηση μετά την αφαίρεση διπλώματος για αλκοόλ
- Lloyd’s List: Μαρινάκης και Αγγελικούση στην κορυφή – 17 Έλληνες στο top 100 της παγκόσμιας ναυτιλίας



