Ο Βασάλος έκανε πρόταση γάμου στην Βαλαβάνη – Η… αναπάντεχη απάντηση της αθλητικογράφου
Ο Κωνσταντίνος Βασάλος έκανε μια φάρσα στην αγαπημένη του
Καλεσμένος στην εκπομπή Night Out με τον Θεοχάρη Ιωαννίδη βρέθηκε την Κυριακή ο Κωνσταντίνος Βασάλος.
Στα πλαίσια του παιχνιδιού «Θάρρος ή Αλήθεια», ο παρουσιαστής της εκπομπής, ζήτησε από τον καλεσμένο του να κάνει μια τηλεφωνική φάρσα στη σύντροφό του, Ευρυδίκη Βαλαβάνη.
Συγκεκριμένα, του ζήτησε να καλέσει την Ευρυδίκη Βαλαβάνη και να της πει πως κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων είχε ένα ατύχημα που τον τρόμαξε πολύ και με αφορμή αυτό, σκέφτηκε πως ήρθε η ώρα να προχωρήσουν σε πολιτικό γάμο.
Ο Κωνσταντίνος Βασάλος τηλεφώνησε στην αθλητικογράφο και της ανέφερε τα παραπάνω. Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη στην αρχή πίστεψε τον σύντροφό της, ζητώντας του να επισκεφθούν κάποιο νοσοκομείο. Στη συνέχεια ωστόσο, κατάλαβε πως πρόκειται για φάρσα με την ίδια να απαντά πως… δεν θέλει να τον παντρευτεί.
Δείτε το βίντεο
- Πώς δρούσε το κύκλωμα που εκμεταλλευόταν ανήλικους αλλοδαπούς για να πουλάνε λαθραία τσιγάρα – 11 συλλήψεις
- Γαλλία: Drones εθεάθησαν πάνω από τη βάση πυρηνοκίνητων υποβρυχίων στην Μπρεστ
- Ο αθέατος πόλεμος μεταξύ των διαιτητών
- Ποιοι τουρίστες επιλέγουν την Αθήνα – Οι δύο σημαντικότερες αγορές
- ΣΥΡΙΖΑ: Πού πάνε τα χρήματα του Ταμείου Ανάκαμψης; – Διαφήμιση 828.000€ για σιδηροδρομικά που δεν έγιναν
- Ο νέος τουριστικός χάρτης: Γιατί αλλάζουν οι προορισμοί και τι σημαίνει για την οικονομία




