Τέλος η… σαπουνόπερα! Ο Κιλιάν Εμπαπέ έχει πάρει την απόφασή του όσον αφορά το μέλλον του, με την επίσημη ανακοίνωση να απομένει μόνο.
Όπως αναφέρει ο Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο, ο γάλλος σούπερ σταρ αποφάσισε να υπογράψει τελικά το νέο τριετές συμβόλαιό του με την Παρί Σεν Ζερμέν και δεν υπάρχει καμία πιθανότητα αλλαγής της απόφασής του.
Ο νεαρός επιθετικός σπάει ουσιαστικά την προφορική συμφωνία που είχε συνάψει με τη Ρεάλ Μαδρίτης και θα συνεχίσει κανονικά στο «Παρκ ντε Πρενς», με τους Μερένχες να γνωρίζουν μια μεγαλοπρεπή ήττα.
Τα ραντεβού των τελευταίων ημερών και το γεγονός πως η Παρί προσφέρει… γη και ύδωρ στον Κιλιάν Εμπαπέ έκαναν τον Γάλλο να αναθεωρήσει και να παραμείνει κάτοικος Παρισίων.
Η Ατλέτικο Μαδρίτης ισοπέδωσε με 4-0 την Μπαρτσελόνα στο «Μετροπολιτάνο» στον πρώτο ημιτελικό του Copa del Rey και βρίσκεται «αγκαλιά» με την πρόκριση στον τελικό!
Η Άρσεναλ προηγήθηκε στο ματς με την Μπρέντφορντ, όμως δέχθηκε γκολ και έμεινε στο 1-1, έτσι μετά τη γκέλα της η Μάντσεστερ Σίτι απέχει τέσσερις βαθμούς από την πρώτη θέση
Ο Ολυμπιακός νίκησε τον Ερυθρό Αστέρα στο ΣΕΦ με 92-86 για την 28η αγωνιστική Δείτε πώς έχει διαμορφωθεί η βαθμολογία της Euroleague μετά τη νίκη του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ