Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Εμπαπέ: The decision

Εμπαπέ: The decision

«Ναι» του Εμπαπέ στη Ρεάλ Μαδρίτης, «ναι» και στην Παρί Σεν Ζερμέν, την ώρα που όλος ο ποδοσφαιρικός πλανήτης περιμένει την απόφασή του

Μέχρι και πριν από μερικές εβδομάδες η μεταγραφή του Εμπαπέ στη Ρεάλ έμοιαζε με θέμα χρόνου. Οι Ισπανοί έγραφαν πως οι δύο πλευρές τα είχαν βρει σε όλα και πως απλώς περίμεναν την ολοκλήρωση της σεζόν για να δώσουν επίσημη μορφή στο deal.

Τα τελευταία γεγονότα, και πιο συγκεκριμένα τα τελευταία ραντεβού που είχε ο γάλλος σούπερ σταρ με τους ανθρώπους της Παρί Σεν Ζερμέν, έχουν φέρει μεγάλες αλλαγές στα δεδομένα της υπόθεσης.

Σύμφωνα μάλιστα με τους Γάλλους, η Παρί προσφέρει στον 23χρονο σούπερ σταρ ένα μηνιαίο μισθό που φθάνει σχεδόν στα 5 εκατομμύρια ευρώ. Παράλληλα, μέσα σε όλα, οι Παριζιάνοι προσφέρουν στον Εμπαπέ έναν «απίθανο» ρόλο, καθώς φέρονται να του δίνουν τα… κλειδιά του πρότζεκτ της ομάδας, δίνοντάς του το «ελεύθερο» για τις αποφάσεις των προπονητών, αλλά και των ποδοσφαιριστών που θα αποκτηθούν στην ομάδα.

Κάτι σαν τεχνικός διευθυντής με λίγα λόγια. Όλα αυτά δε θα μπορούσαν να αφήσουν ασυγκίνητο τον Εμπαπέ. Παρότι το όνειρό του είναι η Ρεάλ Μαδρίτης, η πρόταση της Παρί μοιάζει να έχει αλλάξει δραστικά τα δεδομένα.

Και δεν αποκλείεται να συνεχίσει να αγωνίζεται στη γαλλική πρωτεύουσα και μετά το καλοκαίρι, καθώς τα δημοσιεύματα πήραν «φωτιά» μέσα στα μεσάνυχτα. Σύμφωνα με τα τελευταία δημοσιεύματα από τη Γαλλία, ο επιθετικός της Παρί θα ανακοινώσει τη μεγάλη του απόφαση μέσα στο Σαββατοκύριακο.

Μάλιστα, ενδέχεται να το κάνει σαν… άλλος ΛεΜπρόν Τζέιμς. Όπως υποστηρίζουν τα δημοσιεύματα, ήδη υπάρχουν δύο σενάρια για την ανακοίνωση του Εμπαπέ.

Εάν ανακοινώσει την απόφασή του το Σάββατο, σημαίνει πως θα συνεχίσει στην Παρί. Εάν το κάνει την Κυριακή, τότε σημαίνει πως θα υπογράψει στη Ρεάλ. Μια ποδοσφαιρική… σαπουνόπερα με πρωταγωνιστή τον Κίλιαν Εμπαπέ.

Σύμφωνα με τη Marca, ο Εμπαπέ ενημέρωσε τη Ρεάλ πως θέλει περισσότερο χρόνο, παρότι πριν από μερικές ημέρες είχε πει το μεγάλο «ναι», με τους Ισπανούς μάλιστα να συμπληρώνουν πως ο γάλλος σούπερ σταρ έχει συμφωνήσει προφορικά και με τη Βασίλισσα και με την Παρί.

Όπως και να έχει, το σίγουρο είναι πως το «σίριαλ» θα τελειώσει πολύ σύντομα. Μπορεί ο Εμπαπέ να έχει φθάσει στα άκρα όλο το story, ωστόσο μέσα στις επόμενες ημέρες ο ποδοσφαιρικός πλανήτης θα μάθει την απόφασή του, η οποία θα προκαλέσει «σεισμό».

Sports in

Το μεγάλο λάθος του Σλούκα έδωσε το πλεονέκτημα στην Μακάμπι (vid)

Ο Κώστας Σλούκας πήρε την λάθος απόφαση, τη λάθος στιγμή. Και η Μακάμπι…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024