Θεσσαλονίκη: Τούμπαρε αυτοκίνητο στην παραλιακή – Σώος ο οδηγός
Ο οδηγός είναι καλά στην υγεία του.
Τροχαίο ατύχημα χωρίς απώλειες σε ανθρώπινες ζωές ή τραυματισμούς αλλά με σοβαρές υλικές ζημίες, σημειώθηκε νωρίς το πρωί της Τετάρτης στη Λεωφόρο Μεγάλου Αλεξάνδρου, στο ύψος του δημαρχείου Θεσσαλονίκης.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο νεαρός οδηγός, στην προσπάθεια του να πάρει τη στροφή λίγο μετά το Βασιλικό Θέατρο κινούμενος προς τη Λεωφόρο Μεγάλου Αλεξάνδρου, έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του και προσέκρουσε σε ένα σταθμευμένο αυτοκίνητο, με αποτέλεσμα να ανατραπεί και να αναποδογυρίσει.
Έσπευσε αμέσως η οδική βοήθεια, ενώ ο ίδιος είναι καλά στην υγεία του.
“Βγήκα σώος από το αυτοκίνητο. Ήρθαν κάποιοι και με βοήθησαν να βγω από το αυτοκίνητο¨, δήλωσε στην ΕΡΤ ο οδηγός του οχήματος.
- Ο Νομπελίστας Λάσλο Κρασναχορκάι στην Αθήνα
- ΣΥΡΙΖΑ: Ανίκανη και αδιάφορη για λύσεις στον πρωτογενή τομέα η κυβέρνηση
- Η ΚΕΔΕ στο Πατριαρχείο Αλεξάνδρειας και Πάσης Αφρικής
- Ταυτοποιήθηκαν οι δύο 24χρονοι που παραβίαζαν κόκκινα με μηχανή – Πώς προσπάθησαν να σβήσουν τα ίχνη τους
- Ματσάρες σε Μιλάνο και Λισαβόνα: Όλο το πρόγραμμα στο Champions League
- Σάλος με AI εικόνες που ανέβασε ο Τραμπ – Δείχνουν τη Γροιλανδία (και όχι μόνο) αμερικανική και θεατές τους Ευρωπαίους




