Αγρίνιο: Βανδάλισαν το 1ο Λύκειο – Προσωρινή αναστολή λειτουργίας την Τετάρτη
Άγνωστοι βανδάλισαν το 1ο Γενικό Λύκειο Αγρινίου, προκαλώντας ζημιές στο κτίριο.
Με απόφαση του Αντιδημάρχου Αγρινίου Χρήστου Ζαρκαβέλη αναστέλλεται η λειτουργία του 1ου ΓΕΛ Αγρινίου για αύριο, Τετάρτη 11 Μαΐου.
Η απόφαση ελήφθη καθώς, κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, σημειώθηκαν εκτεταμένες ζημιές που δεν επιτρέπουν τη διεξαγωγή των μαθημάτων.
Συγκεκριμένα, άγνωστοι δράστες προέβησαν σε καταστροφές και έσπασαν σχεδόν όλα τα τζάμια της κεντρικής εισόδου και περιμετρικά του σχολείου.
Φωτό από agrinionews.gr
Η Διεύθυνση του σχολείου αμέσως ειδοποίησε τη Δημοτική Αρχή και την Αστυνομία που ενεργεί την έρευνα.
«Τα σχολεία είναι χώροι γνώσης, κοινωνικοποίησης και δημιουργίας για τα παιδιά μας και δεν πρέπει να αντικρίζουν τέτοιες πρωτοφανείς πράξεις βανδαλισμού. Προχωρούμε άμεσα σε αποκατάσταση των ζημιών, ώστε το κτίριο να είναι ξανά λειτουργικό», ανέφερε σχετικά ο Αντιδήμαρχος Αγρινίου Χρήστος Ζαρκαβέλης, σύμφωνα με το agrinionews.gr.
- Ημέρα Μνήμης Μελίνα Μερκούρη: Δωρεάν είσοδος σε αρχαιολογικούς χώρους, μνημεία και μουσεία
- Σχέση: Πώς επηρεάζει την επιτυχία στη δουλειά σου;
- ΤΕΑ: Δεύτερη σύνταξη έως 300 ευρώ από τα επαγγελματικά ταμεία
- Το ντόμινο της κρίσης: Από τη Διώρυγα του Σουέζ στο καλάθι του καταναλωτή
- Ώρα ΕΝΦΙΑ για επτά εκατομμύρια ιδιοκτήτες ακινήτων – Οι προϋποθέσεις για πλήρη απαλλαγή
- Τι ξέρουμε για το πυρηνικό αεροπλανοφόρο «Σαρλ ντε Γκωλ» που στέλνει ο Μακρόν στη Μεσόγειο





