Ρωσία: Έντυσαν παιδάκια νηπιαγωγείου ως «τανκς» και «μαχητικά αεροσκάφη» για την Ημέρα της Νίκης
Παρόμοιες στολές φοράνε ακόμα και οι δάσκαλοι των παιδιών. Και όλοι μαζί κάνουν παρέλαση στο νηπιαγωγείο.
Έναν υπερβολικό τρόπο επέλεξαν μερικοί Ρώσοι να γιορτάσουν την Ημέρα της Νίκης της Σοβιετικής Ένωσης επί της Ναζιστικής Γερμανίας, καθώς επέλεξαν να ντύσουν τα παιδιά τους… τανκς.
Εκτός λοιπόν από το «μήνυμα» του προέδρου της Ρωσίας προς τη Δύση και τις εικόνες από την μεγάλη στρατιωτική παρέλαση στην Κόκκινη Πλατεία, τον γύρο του διαδικτύου κάνει ένα βίντεο που δείχνει μικρά παιδάκια να φοράνε στρατιωτικές στολές για να συμμετάσχουν στις εορταστικές εκδηλώσεις για την Ημέρα της Νίκης.
Όπως φαίνεται και στο βίντεο Ρώσοι έχουν ντύσει παιδάκια νηπιαγωγείου ως «τανκς» πάνω στα οποία υπήρχε το γράμμα Ζ.
Oι αμφιέσεις δεν τελειώνουν εκεί, καθώς άλλοι γονείς επέλεξαν να τα ντύσουν «μαχητικά αεροσκάφη», στρατιώτες ή νοσηλευτές των ρωσικών ενόπλων δυνάμεων.
Παρόμοιες στολές φοράνε ακόμα και οι δάσκαλοι των παιδιών. Και όλοι μαζί κάνουν παρέλαση στο νηπιαγωγείο.
Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό σε ποια περιοχή της Ρωσίας έχουν καταγραφεί αυτές οι εικόνες.
Максимально €6@HyTbI€. А потом будут выть в тик-токе: «верните моего сына, хотя бы тело…». pic.twitter.com/B4dsk1ECQ8
— Aliev Eldar (@aliev_aliev) May 8, 2022
- «Μας παίζουν και μας κοροϊδεύουν»: Σφοδρές αντιδράσεις στη Σίφνο που μένει χωρίς παιδίατρο
- Λέσβος: Αναπτυξιακή αγωνία
- Ισπανία: Οι τελευταίες στιγμές της 25χρονης που πέθανε με ευθανασία έπειτα από 601 ημέρες αναμονής
- Μέση Ανατολή: Χερσαία επίθεση στο Λίβανο ετοιμάζει το Ισραήλ με τον Νετανιάχου να δείχνει ξανά την Χεζμπολάχ
- Εθνική Ελλάδας: Δυνατό φιλικό στο Καραϊσκάκη κόντρα στην Παραγουάη
- Κατώτατος μισθός: Υπολείπεται του ορίου αξιοπρεπούς διαβίωσης – Τι δηλώνουν οικονομολόγοι




