Η Stark Arena του Βελιγραδίου θα γίνει… ΣΕΦ: Τα μισά εισιτήρια του Final Four σε οπαδούς του Ολυμπιακού
Πανζουρλισμός στο Βελιγράδι για τον Ολυμπιακό, με τους οπαδούς των Ερυθρόλευκων να έχουν πάρει τουλάχιστον το 45% των εισιτηρίων του Final Four
Ο Ολυμπιακός πήρε πανηγυρική πρόκριση στο Final Four του Βελιγραδίου και είναι έτοιμος να διεκδικήσει 19-21 Μαΐου την 4η EuroLeague στην ιστορία του. Οι Ερυθρόλευκοι πέρασαν δύσκολα το εμπόδιο της Μονακό στο ΣΕΦ, όμως και στη Σερβία φαίνεται πως θα παίζουν… εντός έδρας.
Μπορεί η ΚΑΕ Ολυμπιακός να έχει ήδη εξηγήσει μέσω ενημέρωσης τους τρόπους διάθεσης των περίπου 600 εισιτηρίων για το Final Four, όμως οι οπαδοί των Πειραιωτών έχουν ήδη κλείσει θέση για τον σπουδαίο ημιτελικό στη Stark Arena με την Εφές.
Σύμφωνα με ενημέρωση της EuroLeague, ο κόσμος του Ολυμπιακού έχει ήδη πάρει τουλάχιστον το 45% των εισιτηρίων, κάτι που θα κάνει… κατακόκκινο το γήπεδο όπου θα διεξαχθούν τα ματς.
Αυτό σημαίνει ότι στο «στολίδι» του Βελιγραδίου θα βρεθούν τουλάχιστον 6.000 οπαδοί των Πειραιωτών, ενώ ο συγκεκριμένος αριθμός έχει αυξητικές τάσεις.
Σχεδόν το μισό γήπεδο θα είναι ερυθρόλευκο, ενώ περίπου το 16% θα αποτελείται από Ισπανούς, που όμως έχουν δύο εκπροσώπους στο Final Four (Μπαρτσελόνα, Ρεάλ).
Αξίζει να σημειωθεί πως το 6% το έχουν κλείσει ισραηλινοί φίλαθλοι, παρόλο που η Μακάμπι αποκλείστηκε από τη Ρεάλ στα πλέι-οφ, το 5% οι Σέρβοι, ενώ το 5% των εισιτηρίων το προμηθεύτηκαν οι Τούρκοι που έχουν την Εφές.
- Ημέρα Μνήμης Μελίνα Μερκούρη: Δωρεάν είσοδος σε αρχαιολογικούς χώρους, μνημεία και μουσεία
- Σχέση: Πώς επηρεάζει την επιτυχία στη δουλειά σου;
- ΤΕΑ: Δεύτερη σύνταξη έως 300 ευρώ από τα επαγγελματικά ταμεία
- Το ντόμινο της κρίσης: Από τη Διώρυγα του Σουέζ στο καλάθι του καταναλωτή
- Ώρα ΕΝΦΙΑ για επτά εκατομμύρια ιδιοκτήτες ακινήτων – Οι προϋποθέσεις για πλήρη απαλλαγή
- Τι ξέρουμε για το πυρηνικό αεροπλανοφόρο «Σαρλ ντε Γκωλ» που στέλνει ο Μακρόν στη Μεσόγειο



