Συγκλονιστικός ΜακΚίσικ: Παίζει μόνος του!
Ο Αμερικανός ήταν ό,τι καλύτερο είχε να επιδείξει ο Ολυμπιακός στο πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης με την Μονακό – Πολλά προβλήματα για τους Ερυθρόλευκους και στις δύο πλευρές του παρκέ – Τους κρατάει… ζωντανούς ο ΜακΚίσικ, με 16 πόντους!
Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίσει την Μονακό στο ΣΕΦ στο πέμπτο παιχνίδι της σειράς των πλέι οφ της Euroleague, που θα κρίνει την ομάδα που θα περάσει στο Final 4 του Βελιγραδίου, με τον Σακίλ Μακκίσικ να παίζει… μόνος του απέναντι στους Μονεγάσκους.
Ο Αμερικανός ήταν ό,τι καλύτερο είχε να επιδείξει ο Ολυμπιακός στο πρώτο ημίχρονο, με τους Πειραιώτες να αντιμετωπίζουν πολλά προβλήματα και στις δύο πλευρές του παρκέ και την Μονακό να είναι μπροστά στη μεγαλύτερη διάρκεια του πρώτου 20αλέπτου.
Χάρη στον Σακίλ ΜακΚίσικ και την εξαιρετική εμφάνιση του Αμερικανού γκαρντ, όμως, οι Ερυθρόλευκοι παρέμειναν κοντά στο σκορ και… ζωντανοί στη μάχη της νίκης – πρόκρισης στο Final 4 της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης μπάσκετ.
Ο Αμερικανός γκαρντ στο πρώτο ημίχρονο είχε 16 πόντους, με 3/3 δίποντα, 2/3 τρίποντα και 4/4 βολές, ενώ είχε επίσης 1 ριμπάουντ, 1 ασίστ και 1 κλέψιμο. Ο έμπειρος άσος μάλιστα έδωσε πολύ μεγάλη ενέργεια και στην άμυνα, όντας ο καλύτερος παίκτης του Ολυμπιακού.
Ο Γιώργος Μπαρτζώκας ψάχνει τον παίκτη που θα πλαισιώσει τον Σακίλ ΜακΚίσικ και θα βοηθήσει την ομάδα του μεγάλου λιμανιού να γυρίσει τούμπα το παιχνίδι με την Μονακό και να πάρει το εισιτήριο για το Final 4 του Βελιγραδίου.
- Με στόχο την επιστροφή στις νίκες κόντρα στον Μίλωνα ο Ολυμπιακός
- Αργυροπελεκάνοι: Τι έδειξε έρευνα για την απώλειά τους στη Μικρή Πρέσπα κατά 60%, λόγω της γρίπης των πτηνών
- Ελληνικός αθλητισμός εν έτει 2026: Κομμάτια από το ταβάνι σε αγώνα βόλεϊ πέφτουν στα κεφάλια αθλητριών (vid)
- Κανένα περιθώριο για πρόσθετα μέτρα στο αγροτικό από Μητσοτάκη – «Οι παρεμβάσεις έχουν ανακοινωθεί»
- Παπασταύρου: «Με τη συμφωνία για το αμερικανικό φυσικό αέριο υλοποιείται το όραμα της Ελλάδας να καταστεί ενεργειακός κόμβος»
- «Αυτή η ντροπή δεν ανήκει στις γυναίκες»: Η διττή ζωή μιας επιζήσασας του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου

