Μπάιντεν «καρφώνει» Τραμπ: «Είχαμε μια φρικτή πανούκλα, μετά ήρθε ο κορονοϊός»
Αυτό το αστείο του Αμερικανού προέδρου, προκάλεσε γέλιο.
Ο Τζο Μπάιντεν γιόρτασε την επιστροφή μιας φανταχτερής ετήσιας συνάντησης της πολιτικής ελίτ και των μέσων ενημέρωσης της Ουάσινγκτον χθες Σάββατο με ειρωνείες κατά του Ντόναλντ Τραμπ.
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ, με σμόκιν και ελαφρώς στραβό παπιγιόν, μίλησε στο δείπνο της Ένωσης Ανταποκριτών του Λευκού Οίκου, το οποίο ακυρώθηκε το 2020 και το 2021 λόγω της πανδημίας του κορονοϊού.
Το γκαλά
Να σημειωθεί ότι ο Ντόναλντ Τραμπ σνομπάριζε επανειλημμένα το γκαλά, το οποίο υπερασπίζεται την ελευθερία του Τύπου.
«Είναι η πρώτη φορά που ο πρόεδρος παρευρίσκεται σε αυτό το δείπνο εδώ και έξι χρόνια», παρατήρησε ο Μπάιντεν. «Είναι κατανοητό. Είχαμε μια φρικτή πανούκλα – ακολουθούμενη από δύο χρόνια Covid».
«Πραξικόπημα»
Αυτό το αστείο του Αμερικανού προέδρου, προκάλεσε γέλιο. Ωστόσο, το επόμενο προκάλεσε τόσο γέλιο όσο και αναστεναγμούς: «Φανταστείτε να ερχόταν ο προκάτοχός μου σε αυτό το δείπνο φέτος. Τώρα αυτό θα ήταν πραγματικά ένα πραγματικό πραξικόπημα αν συνέβαινε».
- Betsson: Giveaway Εισιτηρίων για το Κύπελλο Ελλάδας Betsson χωρίς την προϋπόθεση κατάθεσης
- Μεγάλη Βρετανία: Ποιος και γιατί ζητά την αποχώρηση των αμερικανικών δυνάμεων από τις βρετανικές βάσεις
- Ηθικά Ευδήμια του Αριστοτέλη: Ο Α’ τόμος αυτή την Κυριακή μαζί με το ΒΗΜΑ
- Το εμβόλιο του έρπητα ζωστήρα δείχνει να επιβραδύνει τη γήρανση
- Ενίσχυση δυνάμεων στο νησί, ζητάει ο Δήμαρχος Πάρου
- «Χόρεψε ανάρμοστα μπροστά μου, ακύρωσε το νυφικό της συζύγου μου, την τελευταία στιγμή» – Μπρούκλιν Μπέκαμ Vs Βικτόρια Μπέκαμ


