Ματίγια: «Κόστισαν τα λάθη μας»
Στα λάθη που έκαναν οι ποδοσφαιριστές του Άρη στη Λεωφόρο στάθηκε ο Χαβιέ Ματίγια.
Στο κακό ξεκίνημα του Άρη στο μεγάλο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο στάθηκε ο Χαβιέ Ματίγια.
Ο ποδοσφαιριστής του Άρη τόνισε πως τα λάθη και η κόκκινη του Καμαρά κόστισαν στους «κίτρινους» καθώς πρόσθεσε πως πιστεύει ότι η ομάδα του έχει τις δυνατότητες για να πάρει και πάλι το πλεονέκτημα στα playoffs.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα της Cosmote Tv:
Για το τι πήγε λάθος στο πρώτο ημίχρονο: «Ξέραμε από πριν ότι θα ήταν πολύ δύσκολο για εμάς και ειδικά με τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού, ήταν ακόμη πιο δύσκολο. Ξεκινήσαμε νωθρά, κάναμε δύο λάθη μετά, το ένα ήταν και η κόκκινη κάρτα του Καμαρά».
Για τον αν θεωρεί πως ο Άρης μπορεί να ξαναπάρει το προβάδισμα: «Φυσικά, πιστεύουμε σε εμάς και τις δυνατότητες μας. Στα playoffs κάνουμε καλή δουλειά, ο Παναθηναϊκός, είδατε πως δεν ήταν καλύτερος από εμάς, παρ’ όλο που ήμασταν και με δέκα παίκτες, έκαναν μόνο 1-2 σουτ στην εστία».
- Ευθανασία: Θα έπρεπε να μπορείτε να ζητήσετε από έναν γιατρό να σας βοηθήσει να πεθάνετε;
- Ο Τραμπ ξαναχτυπά: «Η Ευρώπη είναι μια αποσυντιθέμενη ομάδα εθνών που διοικείται από αδύναμους ανθρώπους»
- Νέο πρόβλημα για τη Ρεάλ: Δύσκολα και ο Εμπαπέ ενόψει Μάντσεστερ Σίτι
- Γιάννης Τσιμιτσέλης: Στο νοσοκομείο ο ηθοποιός – Τι συνέβη
- H Meta συμφώνησε να χρησιμοποιεί «λιγότερα» προσωπικά δεδομένα για εξατομικευμένες διαφημίσεις στην ΕΕ
- Απόφαση βόμβα: Καλούνται νέοι μάρτυρες – «Ανοίγει» η υπόθεση των υποκλοπών

