Θοδωρής Ρωμανίδης: «Με κάλεσαν ως μάρτυρα υπεράσπισης στη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη»
Τι αισθάνθηκε όταν είδε τον ηθοποιό με χειροπέδες;
Μια εφ΄όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Θοδωρής Ρωμανίδης.
Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στον Πέτρο Φιλιππίδη και τον Δημήτρη Λιγνάδη και αποκάλυψε ότι καλέστηκε ως μάρτυρας υπεράσπισης για τον πρώτο, ωστόσο δεν πήγε.
«Σε κάποιες καταγγελίες που συνέβησαν για συμπεριφορά στο θέατρο, δεν έπεσε κανένας από τα σύννεφα. Πέσαμε από τα σύννεφα, αν αποδειχθεί, στην υπόθεση των βιασμών. Πάντα πρέπει να βάζουμε κι αυτό, γιατί έτσι πρέπει. Και να μιλούσες, τι θα γινόταν; Θα ήσουν έξω από τη δουλειά», είπε αρχικά στο Open Weekend.
Και πρόσθεσε: «Όταν είδα τον Πέτρο Φιλιππίδη με τις χειροπέδες ανθρώπινα συγκινήθηκα πάρα πολύ και σοκαρίστηκα. Μία γραπτή κατάθεση την έδωσα. Με κάλεσαν ως μάρτυρα υπεράσπισής του, αλλά δεν πήγα. Η γραπτή κατάθεση που έδωσα αφορούσε το τι σχέση είχα εγώ με τον Πέτρο».
«Εξοργίζομαι όταν ακούω να μιλάνε για τον γιο του, γιατί ο γιος του είναι ένας πολύ καλός ηθοποιός. Πρέπει να κάνει την πορεία του. Ακόμα και να αθωωθεί ο Πέτρος, θα μείνει στον Δημήτρη αυτό. Δε γίνεται αυτό το πράγμα. Και να αθωωθεί, στη συνείδηση του κόσμου θα είναι ένοχος», συμπλήρωσε ο ίδιος.
Αναφορικά με τον Δημήτρη Λιγνάδη, εξομολογήθηκε πως ο κατηγορούμενος σκηνοθέτης του έλεγε ότι ζει αρχαιοελληνικά σαν τον Σωκράτη.
«Δεν μιλάγαμε για ανήλικους τότε. Ξέραμε για ενήλικες. Ότι του άρεσε αυτός ο τρόπος ζωής. Δεν υπάρχει χειρότερο αδίκημα για εμένα από το να βιάσεις ανήλικο», τόνισε.
- Βέροια: Αγωνία για τον 7χρονο που τραυματίστηκε σε πάρκο
- Ώρα τελικού στην Αγγλία: Άρσεναλ VS Μάντσεστερ Σίτι στο Γουέμπλεϊ
- Ισραήλ: Τουλάχιστον 180 τραυματίες από τις ιρανικές πυραυλικές επιθέσεις σε Ντιμόνα και Αράντ
- Νέο «Εξοικονομώ» – Οι όροι του προγράμματος
- Τσακ Νόρις: Οι «σκληροί» του Χόλιγουντ αποχαιρετούν τον αήττητο ηρώα
- Οι αθλητικές μεταδόσεις (22/3): Η τελευταία αγωνιστική της Super League και όλη η δράση σε GBL και Ευρώπη


