Η χαλάρωση του Γιάννη Αντετοκούνμπο με… μπισκότα πριν από το ματς με τους Μπουλς
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο βρήκε έναν ιδιαίτερο τρόπο να συγκεντρωθεί ενόψει του κρίσιμου αγώνα των Μπακς με τους Μπουλς, τοποθετώντας μερικά μπισκότα σε μεγάλα βάζα
Οι Μιλγουόκι Μπακς ετοιμάζονται για το Game 5 κόντρα στους Σικάγο Μπουλς και στόχος τους είναι να κάνουν το 4-1, ώστε να προκριθούν στα ημιτελικά της Δύσης.
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο βρήκε έναν ιδιαίτερο τρόπο να συγκεντρωθεί ενόψει του κρίσιμου αυτού αγώνα, τοποθετώντας μερικά μπισκότα σε μεγάλα βάζα.
Η σύντροφός του, Μαράια, δεν μπόρεσε να αντισταθεί στο θέαμα και αποφάσισε να τον βιντεοσκοπήσει, αποκαλώντας τον μάλιστα και… Κλόε Καρντάσιαν, αφού εκείνη και η λοιπή οικογένεια Καρντάσιαν συνηθίζουν να αποθηκεύουν τα πάντα σε βάζα.
Στο τέλος του βίντεο η Μαράια ρώτησε τον Αντετοκούνμπο ποιος θα φάει όλα αυτά τα μπισκότα, με τον Γιάννη να απαντά «Εγώ, εγώ και οι γιοι μου!»
Δείτε το σχετικό βίντεο:
- Ελαιόλαδο: Εκτεταμένους ελέγχους κατά της απάτης ξεκινά η Ισπανία
- Sold out το Ολυμπιακός – Μπαρτσελόνα (pic)
- Olivia: Πολύτιμη Ψηφιακή Σύμμαχος για Γυναίκες με Καρκίνο των Ωοθηκών, με την υποστήριξη της AstraZeneca
- Γρίπη: Συναγερμός για τη ραγδαία αύξηση κρουσμάτων – Δύο παιδιά σε ΜΕΘ
- Μοναρχία χτισμένη στη δουλεία: Πώς το βρετανικό στέμμα έγινε ο μεγαλύτερος αγοραστής σκλάβων στον κόσμο
- Γιάν Ομπλακ: Από τον Πειραιά στα… 100!


