Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ξεκίνησε ορεξάτος την αναμέτρηση των Μιλγουόκι Μπακς απέναντι στους Σικάγο Μπουλς, με τον Έλληνα φόργουορντ να δείχνει από νωρίς στο ματς ποιος είναι το… αφεντικό μέσα στο παρκέ, σκοράροντας συνεχόμενους πόντους.
Όσο κι αν προσπαθούσαν οι παίκτες του Μπίλι Ντόνοβαν να τον περιορίσουν, ο «Greek Freak» ήταν ασταμάτητος και απολαυστικός, βάζοντας στα… καλάθια τόσο τον ΝτεΜάρ ΝτεΡόζαν, όσο και τον Νίκολα Βούτσεβιτς που έκαναν το… λάθος να προσπαθήσουν να τον σταματήσουν.
Συγκίνηση στον Ολυμπιονίκη της γυμναστικής Λευτέρη Πετρούνια και τη σύζυγο του Βασιλική Μιλλούση καθώς είδαν την Σοφία τους να κατακτά 4 μετάλλια στον πρώτο της αγώνα.
Η Άρσεναλ δίνει το ματς της… ζωής της στο Μάντσεστερ κόντρα στη Σίτι (19/4, 18:30) κι αν χάσει… χάνεται – Ένας πραγματικός «τελικός» πρωταθλήματος για τον Μικέλ Αρτέτα!