Κύπρος: Ισχυρή έκρηξη σε μηχάνημα ΑΤΜ
Απόπειρα ληστείας σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής του Πάσχα σε τράπεζα στο κέντρο της Πάφου.
Οι δράστες είχαν τοποθετήσει στο ΑΤΜ του υποκαταστήματος της τράπεζας, εκρηκτικό μηχανισμό.
Σύμφωνα με στοιχεία, δεν κατάφεραν να πάρουν κάποιο χρηματικό ποσό, καθώς η ισχυρή έκρηξη δεν κατέστη δυνατή για να καταστρέψει εξ’ ολοκλήρου το ΑΤΜ, παρά τις εκτεταμένες ζημιές στο σημείο.
Η περιοχή αποκλείστηκε αμέσως από τις Αστυνομικές Αρχές και άρχισαν οι έρευνες για την ταυτοποίηση των δραστών, δεδομένου ότι τόσο το τραπεζικό κατάστημα, όσο και πολλές άλλες επιχειρήσεις στον κεντρικό αυτό οδικό και εμπορικό άξονα της πόλης διαθέτουν κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης.
Η Αστυνομία ερευνά επίσης και το ενδεχόμενο οι δράστες να διάλεξαν τη συγκεκριμένη μέρα προκειμένου να «καλυφθούν» πίσω από το έθιμο των κροτίδων, με την σκέψη πως η έκρηξη δεν θα προκαλέσει εντύπωση και επομένως και κινητοποίηση.
- Μπενίτεθ: «Πρέπει να προσεγγίσουμε με τη σωστή νοοτροπία τα παιχνίδια – Να μην κάνουμε ανόητα λάθη»
- Αγρότες: Μπλόκο και στις Μικροθήβες – Παρέκαμψαν τα ΜΑΤ και έκλεισαν την Εθνική Οδό – «Δεν κάνουμε βήμα πίσω»
- Νότια Αφρική: Ένοπλοι σκότωσαν 11 άτομα, ανάμεσά τους και ένα 3χρονο παιδί σε ξενώνα
- Ο Μάικλ Τζόρνταν σε νομική μάχη με τη NASCAR
- Άννα Βίσση: Η αποθεωτική πρεμιέρα για τα 10 χρόνια «Hotel Ερμού»
- Κακοκαιρία Byron: Ξεπέρασε τα 260 χιλιοστά το ύψος της βροχής στη Βλυχάδα Αττικής


