Ράνγκνικ: Ο στόχος της τετράδας έχει χαθεί για τη Γιουνάιτεντ
Με αφοπλιστική ειλικρίνεια ο τεχνικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ραλφ Ράνγκνικ, παραδέχτηκε μετά την ήττα από την Άρσεναλ πως ο στόχος της τετράδας έχει χαθεί οριστικά πια για την ομάδα του
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προβλημάτισε για ακόμη ένα παιχνίδι τη φετινή χρονιά, γνωρίζοντας την ήττα σε δεύτερο διαδοχικό ντέρμπι, αυτήν τη φορά με 3-1 από την Άρσεναλ.
Ένα αποτέλεσμα το οποίο απομακρύνει και άλλο από την τετράδα τους Κόκκινους Διαβόλους, οι οποίοι απέχουν αυτήν τη στιγμή έξι βαθμούς από τους τέταρτους Κανονιέρηδες, οι οποίοι έχουν μάλιστα και ματς λιγότερο και θα έχουν την ευκαιρία να αυξήσουν τη διαφορά τους στους εννέα βαθμούς.
Ο τεχνικός της Γιουνάιτεντ, Ραλφ Ράνγκνικ, μιλώντας στο BT Sport μετά την ήττα από το σύνολο του Μικέλ Αρτέτα τόνισε πως ο στόχος της τετράδας απομακρύνθηκε πλέον οριστικά για την ομάδα του.
«Το θεωρούσα δύσκολο πριν από το ματς, αλλά μετά από αυτό το αποτέλεσμα η τετράδα έχει χαθεί. Η εικόνα μας ήταν βελτιωμένη, αλλά το αποτέλεσμα απογοητευτικό. Η μόνη μας αδυναμία ήταν η άμυνά μας μέσα και γύρω από την περιοχή μας» ανέφερε στην τοποθέτησή του ο Γερμανός, ο οποίος το καλοκαίρι θα αντικατασταθεί από τον Έρικ Τεν Χαγκ.
«Pretty sure for me even before that game it was not very likely, but after this result top four is gone.»
Ralf Rangnick pulled no punches on a disappointing day for Man Utd.
🎙 @TheDesKelly pic.twitter.com/Zr2ReGtBiw
— Football on BT Sport (@btsportfootball) April 23, 2022
- Γάζα: Το Ισραήλ σκότωσε τρεις και τραυμάτισε εννιά ανθρώπους – Στους 21 οι νεκροί από το κρύο
- Αυτό είναι το πρόστιμο για τις αντιολισθητικές αλυσίδες – Πού είναι υποχρεωτικές
- Παναθηναϊκός: Δεν παίζουν Ναν και Φαρίντ κόντρα στο Περιστέρι Betsson
- «Βαρέθηκε να είναι τελευταία»: Η Γιούλη Τσαγκαράκη για το Ηράκλειο, τις «Σέρρες», την θεία Σταματίνα και το «ΙΚΤΟΛΑ»
- Χιόνια: Στα λευκά βόρεια και κεντρική Ελλάδα – Δείτε φωτογραφίες και βίντεο
- Ιράν: Άνοιξαν πυρ κατά διαδηλωτών – Η Τεχεράνη λέει ότι έχουν σκοτωθεί 109 μέλη των δυνάμεων ασφαλείας
