
Πάτρα – Λέων κατά ιατροδικαστών: Δεν μπορεί άλλα να λένε το πρωί άλλα το βράδυ
«Υπάρχουν συνάδελφοι που το πρωί μιλάνε για ασφυξία και το βράδυ της ίδιας μέρας για δηλητηρίαση», είπε ο κ. Λέων
«Μιλάμε για το έγκλημα του αιώνα, για 3 αγγελούδια δεν μπορεί αυτό να γίνει μάχη μεταξύ ιατροδικαστών»: Με αυτά τα λόγια ο ιατροδικαστής Γρηγόρης Λέων αναφέρθηκε στην υπόθεση της Πάτρας και φανερά εκνευρισμένος, εξέφρασε την αντίθεσή του με όλη αυτή τη «μάχη» που έχει προκύψει μεταξύ ιατροδικαστών.
«Τα επιστημονικά ευρήματα είναι ξεκάθαρα, δεν μπορεί οι εξετάσεις της Μαλένας και της Ίριδας να είναι πεντακάθαρες και εμείς να μιλάμε για δηλητηρίαση», είπε στον ΑΝΤ1.
«Υπάρχουν συνάδελφοι που το πρωί μιλάνε για ασφυξία και το βράδυ της ίδιας μέρας για δηλητηρίαση», πρόσθεσε και τόνισε πως «στην επιστήμη δεν υπάρχουν αδιέξοδα, η λύση που δίνουν οι εισαγγελικές αρχές είναι η μόνη λύση».
- Ανδρουλάκης για την 200ή επέτειο της Εξόδου του Μεσολογγίου: «Σήμερα τιμούμε τους ήρωές μας»
- Υπό κατάρρευση το ΕΣΥ λέει το ΠΑΣΟΚ – Άφωνος ο λαλίστατος υπουργός για την αναστολή εφημεριών και εισαγωγών στο νοσοκομείο Καλαμάτας
- LIVE: H μάχη του Πετρούνια στον τελικό των κρίκων στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Καΐρου
- Ρωσία: Ένας νεκρός και δύο αγνοούμενοι μετά από βύθιση πλοίου που μετέφερε σιτάρι στην Αζοφική Θάλασσα
- ΠΑΣΟΚ για υποκλοπές: Κάθε μέρα, η δυσωδία από το απόστημα που έχει σπάσει θα πνίγει το παρακράτος του Μαξίμου
- Ο Κίναν Έβανς επέστρεψε στο ΣΕΦ και αποθεώθηκε από τον κόσμο του Ολυμπιακού (vid)

