Πάτρα: Μάνος και Ρούλα γλεντάνε στο καρναβάλι της Πάτρας, τον Μάρτιο του 2020
Δείτε βίντεο που αναπαράγεται στα social media
Στο «φως» έρχονται καθημερινά νέα στοιχεία για τη συμπεριφορά της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μάνου Δασκαλάκη τα τελευταία χρόνια, και ιδίως μετά το θάνατο των παιδιών τους.
Αυτή τη φορά ένα ακόμα βίντεο που αναπαράγεται από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δείχνει το ζευγάρι -μόλις οκτώ μήνες μετά το θάνατο του πρώτου τους παιδιού, της 3,5 ετών κόρης τους Μαλένας τον Ιούλιο του 2019- να διασκεδάζει.
Μπορεί εκείνη τη χρονιά λόγω κοροναϊού να μην έγινε επίσημα καρναβάλι, αλλά τα καταστήματα ήταν ανοιχτά.
Δείτε βίντεο
Μάνος-Ρούλα πατρινό καρναβάλι για πάντα!! #Πατρα pic.twitter.com/OSuNPySYy7
— kontoyla (@kontoylaa) April 10, 2022
- Μπόνους δόμησης: Σε κάθετη πτώση η οικοδομή το 2025 μετά την απόφαση του ΣτΕ
- Κατερίνα Στανίση: «Θα τα γράψω όλα στο βιβλίο μου και κάποιοι πρώην σύντροφοι μου θα ντροπιαστούν»
- Κουτσούμπας: Είμαι 100% σίγουρος ότι ο Μητσοτάκης ζήτησε και έδωσε συγκατάθεση για τις υποκλοπές, είναι στις βασικές αρχές του τέτοιες πρακτικές
- Οδηγός επιβίωσης από τα Μικροπλαστικά
- O Ολυμπιακός κοντράρεται με τη Φενέρ στο ΣΕΦ – Με αρκετές απουσίες οι Ερυθρόλευκοι
- Νιγηρία: 23 νεκροί και πάνω από 100 τραυματίες σε τριπλή επίθεση βομβιστών-καμικάζι




