Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πάτρα: Ξεσπά ο κουμπάρος της οικογένειας Δασκαλάκη

Πάτρα: Ξεσπά ο κουμπάρος της οικογένειας Δασκαλάκη

Οι αρχές εξετάζουν την εμπλοκή συνεργών στο έγκλημα, ενώ ανοιχτό παραμένει το ενδεχόμενο να αποδειχθεί ότι και ο θάνατος της Ίριδας και της Μαλένας ήταν εγκληματικές ενέργειες

Νέα στοιχεία που αφορούν στη δολοφονία της Τζωρτζίνας αλλά και στο θάνατο των άλλων δύο παιδιών της οικογένειας, της Ίριδας και της Μαλένας, έρχονται καθημερινά «στο φως» με τις εξελίξεις να είναι καταιγιστικές.

Όπως αναφέρουν δημοσιεύματα, το «αρρωστημένο κίνητρο» της Ρούλας Πισπιρίγκου φαίνεται πως ήταν η εμμονή της με το Μάνο Δασκαλάκη.

Ειδικότερα, η Μαλένα «έφυγε» όταν οι γιατροί είπαν ότι πρέπει να μείνει τρία χρόνια στην Αθήνα και ο Μάνος Δασκαλάκης ανακοίνωσε στη Ρούλα Πισπιρίγκου ότι θα μείνει στην Πάτρα λόγω δουλειάς.

Η Ίριδα κατέληξε τρεις ημέρες αφότου ο Μάνος Δασκαλάκης έφυγε από το σπίτι, ενώ πιο πριν φέρεται να είχε πιάσει επ’ αυτοφώρω τη Ρούλα Πισπιρίγκου με τον εραστή της, και τέλος, η πρώτη ανακοπή της Τζωρτζίνας συνέβη ενώ το ζευγάρι ήταν σε διάσταση και ο θάνατός της επήλθε όταν ο Μάνος Δασκαλάκης ανακοίνωσε στη Ρούλα Πισπιρίγκου ότι θα μένει αλλού.

Όλα δείχνουν συνεργούς στο έγκλημα – Τα μυστικά του τάμπλετ και τα «κωδικοποιημένα» μηνύματα

Οι αρχές εξετάζουν την εμπλοκή συνεργών στο έγκλημα, ενώ ανοιχτό παραμένει το ενδεχόμενο να αποδειχθεί ότι και ο θάνατος της Ίριδας και της Μαλένας ήταν εγκληματικές ενέργειες.

Την ίδια στιγμή, θα προσπαθήσουν να βρουν απαντήσεις στο τάμπλετ που ήταν θαμμένο στον τάφο της Τζωρτζίνας, όσον αφορά στην κεταμίνη και άλλες ουσίες που ενδεχομένως έψαχνε η Ρούλα Πισπιρίγκου στο διαδίκτυο, πριν τον θάνατο της Τζωρτζίνας.

Ένα άλλο κομβικό σημείο της έρευνας αφορά στις στις κλήσεις που δέχτηκε στο κινητό της τηλέφωνο η Ρούλα Πισπιρίγκου και, μάλιστα, μόλις λίγες ώρες πριν η κόρη της καταλήξει στο νοσοκομείο Παίδων.

Σύμφωνα με ανεπίσημες πληροφορίες, το κινητό της προφυλακισμένης 33χρονης, την ημέρα που πέθανε η Τζωρτζίνα, παρουσιάζει ερευνητικό ενδιαφέρον κυρίως για τις κλήσεις που φέρεται να δέχτηκε πριν από το θάνατο της εννιάχρονης, αλλά και εκείνες που έκανε η ίδια αφού είχε καταλήξει το παιδί.

Μάλιστα, όπως λένε άνθρωποι που έχουν γνώση των ερευνών, οι κλήσεις κατά την επίμαχη μέρα ίσως ξεκλειδώσουν το μυστικό που θα δέσει σε απόλυτο βαθμό την υπόθεση και είναι δυνατόν να δώσει στοιχεία και για τους άλλους δύο θανάτους των παιδιών της οικογένειας της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μάνου Δασκαλάκη.

Ενδιαφέρον παρουσιάζει το γεγονός πως η 33χρονη φέρεται να είχε δεχτεί δύο κλήσεις στο κινητό της με απόκρυψη. Οι εκτιμήσεις αναφέρουν ότι η απόκρυψη στον αριθμό που κάλεσε τηλεφωνικά την κατηγορούμενη για ανθρωποκτονία ενδέχεται να εξελιχθεί σε σημαντικό στοιχείο της υπόθεσης.

Βόμβες Κατερινόπουλου

Όσο αφορά στο θέμα της εμπλοκής πιθανών συνεργών, χαρακτηριστική είναι η δήλωση του ταξίαρχου ε.α. της ΕΛ.ΑΣ. Θανάση Κατερινόπουλου ο οποίος υποστήριξε  πως τα άτομα που είναι μπλεγμένα στις δολοφονίες των παιδιών στην Πάτρα φτάνουν ακόμα και τα 10.

Μέσω συνέντευξης που παραχώρησε θέτει νέα δεδομένα στην υπόθεση, ενώ υπογραμμίζει πως με τη στάση που ακολουθεί η Ρούλα Πισπιρίγκου πιθανώς να στέλνει κωδικοποιημένα μηνύματα σε πιθανούς συνεργούς της.

Μάλιστα, ο ίδιος τονίζει ότι με την ανακριτική διαδικασία και την εξαντλητική έρευνα θα αρχίσει «αλληλοσπαραγμός αποκαλύψεων».

Επιπλέον, σε άλλο σημείο της συνέντευξής του ο κ. Κατερινόπουλος υποστηρίζει πως πρόκειται για μια υπόθεση «που εγώ εκτιμώ ότι θα έχει αρκετά μεγάλη “ουρά”. Όπως εξελίσσεται η ιστορία, ναι, μπορώ να πω ότι είναι το έγκλημα του αιώνα. Όχι μόνο για την Ελλάδα αλλά και για ολόκληρη την Ευρώπη. Μακάρι, εύχομαι, να διαψευστώ».

Ρούλα Πισπιρίγκου: Ο νονός της Μαλένας διαψεύδει ότι είχαν ερωτική σχέση

Μετά την αποκάλυψη ότι η προφυλακισμένη για τον θάνατο της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας, Ρούλα Πισπιρίγκου, διατηρούσε εξωσυζυγική σχέση και πως αυτός ήταν ο λόγος που έφυγε από το σπίτι τους ο Μάνος Δασκαλάκης, πολλά ήταν τα σενάρια που κυκλοφόρησαν για το ποιο μπορεί να είναι αυτό το άτομο.

Λίγες ώρες αργότερα, ο Κωνσταντίνος Κρεμμύδας, πληρεξούσιος δικηγόρος του νονού της Μαλένας, του πρώτου παιδιού της οικογένειας που πέθανε, εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία διαψεύδει ότι ο εντολέας του είναι ο άνθρωπος που διατηρούσε ερωτικό δεσμό με τη Ρούλα Πισπιρίγκου.

«Πρόκειται για άθλια στοχοποίησή του, που σε κάθε περίπτωση αποτελεί σενάριο επιστημονικής φαντασίας και καμία σχέση δεν έχει με την πραγματικότητα και την αλήθεια» αναφέρει χαρακτηριστικά και αφού μιλά για «ανθρωποφαγία» και «κανιβαλισμό» στρέφεται κατά των Αρχών, οι οποίες όπως αναφέρει «με την παθητική τους στάση σε όσα εξελίσσονται, έχουν επιτρέψει αυτές τις συμπεριφορές, παρά την ευθύνη που έχουν για την εφαρμογή του νόμου, σε αδικήματα που σε πολλές περιπτώσεις διώκεται αυτεπάγγελτα».

Sports in

LIVE: Λαμία – ΠΑΟΚ

LIVE: Λαμία – ΠΑΟΚ. Παρακολουθήστε live στις 17:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Λαμία – ΠΑΟΚ για την 7η αγωνιστική των play offs της Stoiximan Superleague. Τηλεοπτικά από COSMOTE SPORT 1 HD.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024