Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Πάτρα: Πώς Ρούλα Πισπιρίγκου και Μάνος Δασκαλάκης πείστηκαν να δώσουν την κοινή τους συνέντευξη

Πάτρα: Πώς Ρούλα Πισπιρίγκου και Μάνος Δασκαλάκης πείστηκαν να δώσουν την κοινή τους συνέντευξη

Η τραγική υπόθεση της Πάτρας έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο.

Η υπόθεση της Πάτρας εξακολουθεί να απασχολεί το πανελλήνιο, ακόμα και μετά την προφυλάκιση της Ρούλας Πισπιρίγκου. Πολλοί είναι εκείνοι που αναρωτιούνται για τη στάση του πατέρα των τριών νεκρών, Μάνου Δασκαλάκη στην όλη υπόθεση.

Ρούλα Πισπιρίγκου και Μάνος Δασκαλάκης είχαν δώσει τη μοναδική κοινή τηλεοπτική τους συνέντευξη στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα». Ο Γιώργος Σόμπολος, γιος του Πάνου Σόμπολου, παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό Hello και μίλησε για τη σχέση που απέκτησε με το ζευγάρι, πως τους έπεισε να του μιλήσουν και αποκάλυψε όλα όσα δεν ξέρουμε για τη σχέση των δύο.

Τι συμπεριφορά είχαν;

«Κάνατε μια μεγάλη δημοσιογραφική επιτυχία με την πρώτη και αποκλειστική κοινή συνέντευξη της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μάνου Δασκαλάκη, που προβλήθηκε στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη «Αλήθειες με τη Ζήνα» στο Star. Τι ήταν εκείνο που σας έκανε εντύπωση στη συμπεριφορά τους;», τον ρώτησαν από το περιοδικό.

Ο Γιώργος Σόμπολος απάντησε: «Κατ’ αρχάς, πρέπει να πω ότι ήταν η πρώτη και η μοναδική συνέντευξη που έδωσε το ζευγάρι στην τηλεόραση. Από εκεί και πέρα, οφείλω να τονίσω ότι δεν τους γνώριζα από πριν ούτε δόθηκαν χρήματα ούτε υπήρξε κάποιο αντάλλαγμα.

Πήγα στο σπίτι τους ένα βράδυ για να τους γνωρίσω προσωπικά χωρίς κάμερα και μιλήσαμε για τρεισήμισι ώρες περίπου. Έπειτα από μία εβδομάδα, όταν ο Μάνος ήρθε στην Αθήνα λόγω δουλειάς, μου είπε ότι αποφάσισαν να κάνουν τη συνέντευξη. Στις 16 Φεβρουαρίου ταξίδεψα μέσα στα μεσάνυχτα για την Πάτρα, όπου έγινε η συνέντευξη, η οποία προβλήθηκε στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη στις 17 Φεβρουαρίου. Η εντύπωση που μου έδωσαν αρχικά ήταν ότι ήταν αγαπημένοι και κοντά ο ένας στον άλλο.

Όσο κυλούσε η συζήτηση, όμως, καταλάβαινα ότι τα πράγματα δεν ήταν ακριβώς έτσι και η εικόνα που ήθελαν να παρουσιάσουν ήταν λίγο διαφορετική από την αληθινή. Τους επισήμανα μάλιστα ότι δεν πρέπει να βγάζουν προς τα έξω κάτι άλλο από αυτό που πραγματικά συμβαίνει μεταξύ τους.

Η Ρούλα και ο Μάνος βρίσκονταν σε διάσταση για αρκετό καιρό, αλλά στη συνέντευξη εμφανίζονταν σαν να ήταν μαζί. Εκείνος τη στήριζε από την πρώτη στιγμή, παρά τα όσα άκουγε για εκείνη, ότι είχε δολοφονήσει τα παιδιά τους. Εδώ θέλω να επισημάνω ότι την ίδια στάση κράτησε ακόμα και μία ημέρα πριν από τη σύλληψη της. Ο Μάνος συνέχισε να στηρίζει τη σύζυγο του με την οποία ήταν σε διάσταση και δεν ζούσαν μαζί».

Sports in

Μεντιλίμπαρ: «Δεν συμβιβαζόμαστε με τίποτα άλλο εκτός από τη νίκη με ΑΕΚ – Να επισκεφτούμε ξανά αυτό το γήπεδο»

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ τόνισε πως ο Ολυμπιακός δεν θα συμβιβαστεί με τίποτα λιγότερο εκτός από τη νίκη ενώ υπογράμμισε με... νόημα πως οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να επισκεφτούν ξανά την «Opap Arena».

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024